Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/becoolwithme

Marketing

DIY ČESTITKA ZA VALENTINOVO

Prvi mjesec je već na izmaku i bliže nam se maškare kao i Valentinovo o kojem ćemo danas govoriti! Valentinovo ili Dan zaljubljenih je dan za pokazivanje ljubavi svima koje volimo. Često se misli da je ovaj dan rezerviran samo za zaljubljene parove no na Valentinovo možemo pokazati ljubav svojoj prijateljici, obitelji... Naravno, onim zaljubljenim dušicama danas sam pripremila jednu jednostavnu i slatku čestitku čestitku koju mogu pokloniti svojoj simpatiji uz, naravno, veliku Milku ha ha.

1. KORAK



Prvo nacrtajte nešto slično krumpiru ili jajetu. Bitno je samo da nije sasvim okruglo nego lagano izduženo. Ovo će biti naša osnova za sovu.

2. KORAK



Dodajte dva šiljka. To će biti uši naše sove. Sada kad imamo osnovu i uši, počnimo crtati dalje...

3. KORAK



Za oči nacrtajte dva cvjetića dok ćete za kljun, malo ispod očiju, nacrtati jedan maleni trokut. Krenimo na sljedeći korak...

4. KORAK



Za krila napravite dvije krivulje no pazite da ih ne napravite preoštro. Da biste nacrtali mašnu, prvo nacrtajte kvadrat sa zaobljenim rubovima. Nakon toga sa strane dodajte dva trokuta s također zaobljenim rubovima.Od kvadrata povucite, sa svake strane, dvije crte. Jedna mora biti kraća a druga dulja. Bravo, dobili ste mašnicu! Za nožice napravite po tri spojena "jajeta" .

5. KORAK



Obojite zjenice u crno. Kako bi nacrtali krila uvjerljivije, na svako krilo dodajte po dvije crte. Trbuh sove ukrasite oblicima. Samo crtajte spojena slova U dok ne dođete do željenog rezultata. Dodajte granu kako bi sovica imala gdje sjediti.

6. KORAK



Dodajte oblačić sa srcem, ispišite lijepu porukicu, potpišite se, napišite za koga je čestitka te ju poklonite svojoj ljubavi. Nadam se da će vam simpatija uzvratiti ljubav, a tko zna, možda padne i kakva slatka pusica kiss

Ako ste napravili čestitku za Valentinovo, poklonite ju simpatiji i nemojte se sramiti iskazati ljubav! yes mah

Post je objavljen 30.01.2016. u 19:09 sati.