Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zajednoprotivplagijata

Marketing

OBAVIJEST

Uredništvu portala blog.hr poslana je obavijest: ''Poštovani, tu sam stranicu uklonila, jer je osoba kod koje je ta studentica polagala, uklonila je spornu pjesmu sa tog portala tako da je stvar riješena, a poslana je i e-mail toj koja je kopirala pjesmu... možete obavijest maknuti sa VIJESTI na portalu blog.hr, jer blog stranica je uklonjena.

blog ZAJEDNO PROTIV PLAGIJATA nije moj osobni blog, osnovao ga je bloger Opinian, koji više na žalost ne uređuje taj blog, zajedno smo administrirali na tom blogu krajem 2009. i početkom 2010., a onda sam ja nastavila dalje... kako je spor riješen, nema potrebe da to više stoji na tom blogu, koji nije moj...''

post o krađi pjesme sa bloga ZAJEDNO PROTIV PLAGIJATA je, dakle, uklonjen, jer su uklonjeni i linkovi gdje se nalazi plagirana pjesma, koju je stavila Andrea Marković pa kako je spor riješen uklanjanjem linkova sa tog portala, nema potrebe da to više stoji na blogu ZAJEDNO PROTIV PLAGIJATA, koji nije osobni blog.

Dakle, danas ovi linkovi gdje je bila sporna pjesma, vode na main page, tj. na glavnu stranicu tog portala, jer su u međuvremenu izbrisani linkovi sa tog portala pa je sukladno istom i napisana ova obavijest.

Ostavljamo dokaz plagijata pjesme:

http://kulturologijaosijek.ning.com/profile/AndreaMarkovic

http://kulturologijaosijek.ning.com/profiles/blogs/trenutak-ili

Postoji dokaz, print screen stranice gdje je pjesma objavljena, a sve se nalazi ovdje:

Krađa Andrea Marković-Zvjezdano Nebo Krije Se Iza Olujnih Noćnih OblakaPost je objavljen 30.01.2016. u 11:06 sati.