Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Velemajstorska konačnicaI tako dan prolazi bez nekih iznenađenja, odšetao rano do Tower centra u Rijeci, za razliku od konkurentskog ZTC-a, ne samo da su prije dopustili ulaz psima nego i na odjelu foto aparata imaju čovjeka koji zna koje baterije i kartice idu u koji aparat i voljan je podijeliti znanje s kupcima. Tu su i neke akcije, no ne mogu se odlučiti od ovih koje imaju, a ne žurim, zbilja nije pretjerano bitno po ovakvom vremenu da vidim ono što snimam, niti su izazovna neka zumiranja.
Novost današnjeg dana je i da Jin ne želi jesti oslića. I tako se dan, neki bezlični petak približavao kraju, počeo sam oko osam navečer razmišljati o postu, pogledao fotke, nejasna mi ova zelena boja uz pticu, nije do mene, počeo se na chatu dogovarati o sutrašnjem izlasku prije podne i onda, rekoh idem pogledati rezultate dva aktualna šahovska turnira, kad ono, sve završilo, jedna partija još traje. Prvo sam pomislio, ne misli valjda ovo velemajstor, znakovitog prezimena Harikrisna, dobiti. Gledam, ma neće ići. Ne mogu se odlijepiti, vuku se potezi, vidim neke motive, ali ne vidim kako. Još razmišljam jel moralo to tako biti, ne znam, uglavnom mat je pao u 115.potezu.
Sad mi je stigla i poruka da je umro osnivač mog omiljenog rock benda iz zrelijih dana. Nema rutinskih dana, a kakva će biti noć nisam siguran.Post je objavljen 29.01.2016. u 22:37 sati.