Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sokycastello

Marketing

Rana zora

I opet san se probudija ranon zoron i spavat ne mogu....nije dobro. Otic cu u ku..c vako. Pisen na tabletu pa nema kvacica jbg..haha.. Tablet, kakva sprava, zadnji post san pisa isto na njemu, isto ujutro prije par dana i na kraju nakon skoro tri kvarta od ure badanja, nestane baterije...........vec san bija zamanija rukon haha (bija bi ga malo smrvija, lakse ga je pit, ipak je to tableta..haha).
Sta rec, jucer me popodne obavijestila zakonita da je nasla stan za najam trosobni za nju i dicu. Inace zivimo u kuci u vlasnistvu moji i to u cetverosobnoj povrsine 90m. Bas ce lipo bit kad ostanen sam, kad odvede dicu od mene u 90m. Boze, boze.... Srica navecer rekla da joj stan ne pase, da je malo daleko od skole...To znaci da jos ostaju doma, fala Bogu... Mislin, svjesan san da idu, ali opet srce ce mi puknit kad odu....dico moja, dico moja...voli vas vas tata do zadnjeg dana, do zadnje kapi, zadnjeg daha, zadnjeg pogleda.....
Sve je tribalo bit drukcije, sve, al privelike frizi oboje na srcu i dusi nosimo. Reka san joj sto puti, da mene ona ostavlja radi drugog ok, reka bi zajubila se, sta sad dogodi se, al vako....problema ima svugdi i tribalo ji je rjesavat, a ne gurat ispod tapeta....ja mislin.....,ma koga vise briga sta ja mislin, bolje da ne mislin, da san manje mislija bilo bi mi bolje u zivotu, ovako....ovako se nadan da cu nac stako posla digdi vani i da ce dica, a i zakonita ostat tamo di in je misto, a to je u svojoj kuci.
Je evo sad kad se procita ovi tekst vidi se, potonija san malo, jesan, al sta je tu je i znate dignit cu se ja opet i opet cu bit oni stari ja. Fala Bogu nije niko bolestan, a nije ni niko umra Boze prosti. Kazen, bicu ja opet oni stari sta se zna zajebavat, zna bit ozbiljan, a zna i zaplakat kad triba, e.
Ka bi ona znala kako ja nju volin, nikad ona mrdnila odavde ne bi, ali valjda to tako mora bit. Bog ima plan za svakog od nas. Ovi za mene je posta pun suza i patnje, ali ja jos uvik virujen u sritan kraj, kad tad, kad tad, pa makar i za pedeset godi zivit cu za jos jedan poljubac, jedan zagrljaj, ma jedan pogled oni iskreni sta vise od zlata vridi, jer oti dan ce doc......ja to znan. Sve ovo sta bude izmedu nece bit bitno jer moja ljubav je prevelika, ozbiljno mislin.

Post je objavljen 26.01.2016. u 04:40 sati.