Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

PUT OD TUĐMANOVE, MANOLIĆEVE I MESIĆEVE UTOPIJE DO "ŠOKA I DEPRESIJE" (1)



DAN, 22. siječanj 2016., je Dan totalnoga pada Hrvatske u ruke MASONA Tihomira Oreškovića. To je Vlada 666 i to je KRAJ.

E, moj narode jako griješiš i zbog toga ne možeš ići naprijed. Gledate svoje sugrađane kako kopaju po kontejnerima za smeće, i nije vas za to briga i sram...

Ova zemlja je izložena propasti. Evo, sinoć smo dobili "noćnu vladu", nakon maratonskog zasjedanja Sabora Republike Hrvatske, gotovo malo manje od dvanaest sati.

Zašto kažem "noćna" vlada, jer novi premijer Tihomir Orešković je preuzeo svoj ured od (bivšeg) predsjednika Vlade RH., Zorana Milanovića (SDP) samo "pet minuta prije ponoći".

Očito je, da je to neka odaslana poruka i znak uništenom "Hrvatskome narodu", koji nakon svega bi ponovo trebao imati strpljenja i nade u bolju i sigurniju budućnost.

Po mome mišljenju ovo je završni čin propasti ovoga naroda. Novi premijer ne zna govoriti hrvatski jezik, i to je blamaža za obespravljeni puk... Milanović je predao ured Oreškoviću, ali ne na hrvatskom jeziku, već na engleskom...

Doslovno je to ismijavanje gladnog i nezaposlenog naroda... Ako je za to trebao "Domovinski rat" neka onda ide sve k vragu. Jedino bi (ovdje) pohvalio Ivana Vilibora Sinčića, zastupnika u saboru "Živog zida" što je održao naj-vjerodostojniji govor.

Ne možemo se mi riješiti nasljeđa komunizma... Opet su Hrvati sramotno izdani i prodani. Orešković u svojoj vlasti koristi strane riječi; dok neke hrvatske riječi ne-zna i ne može izgovoriti...


------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
Tel/Mob: 095 814 82 90

HRVATSKA / BJELOVAR
22. 01. 2016. godine
-------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
--------------------------------------------
brankostojkovic152@yahoo.com
--------------------------------------------
Članaka; 2965.


Post je objavljen 23.01.2016. u 14:19 sati.