Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

ZA SVE POSTOJI VRIJEME



slika: digital art


Tada su 15.08.2004. zvijezde pale na jednog čovjeka i rodila se ljubav.

U sjenci sam sazrijevala, iako ranjene duše, otvorila sam je i pustila unutra lopova, otišla sam bez riječi, a iznad mene Mjesec se objavio prepun sebe i za cijelu vječnost tog trenutka, dok me odnosila stihija razočarenja i znam, dani i dani nisu bili uzalud.


slika: digital art

Možda je taj lopov bio ulaznica u stvarni svijet, možda je bosonog mislio, da nosi najskuplje cipele, a kad mi je pao oko vrata, slab i nepovjerljiv, ostala sam vjerna svojoj duši i prigrlila skitnicu, udomila je, ali skitnica me ugrizla za srce pa ipak ću i dalje vjerovati u iskrenu dušu i valovima ljubavi pokriti srce umotano u bijeli saten... neka se odmori.


slika: digital art https://www.deviantart.com/baxiaart/gallery/all

Za sve postoji vrijeme pa tako i za pravu ljubav, a kad sam zaboravila sebe i kad sam se uvjeravala, da je čulnost nešto što se događa nekom drugom, a meni više ne... rasplinuo si me u sedam smjerova i prekrio sa šest velova tajni.

Iz stare knjige uzeh uzorak riječi i stavih je pred tebe, da se spojimo u hladnom mraku i da oči duše pogledaju ono što osjećaju.


slika: digital art

U meni još uvijek struji ona glazba naših susreta, ali kako dolazi vrijeme tvojih nemira, stajat ću po strani i promatrati kako tvoje srce teško diše u nadolazećim danima i kako se tvoja čista duša ne hrani sa mog izvora.



slika: digital art

napisano 22.12.2004. u 6:54h na portalu iskrica weblog, a iz 1. samostalne zbirke poezije "SJENA DUŠE"
http://www.iskrica.com/weblogs/post.php?web=1461&log=40231

29.07.2009. u 12:02h objavljeno na portalu Magicus pod naslovom "Skitnica"
https://www.magicus.info/ostalo/poezija/skitnica

i 16.7.2010. objavljeno ovdje na blogu
https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul/2010/07/1628001106/postoji-vrijeme-za-sve.2.html


http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

http://zajednoprotivplagijata.blog.hr/

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem
ISBN 978-953-7673-60-4
Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.



Post je objavljen 16.07.2021. u 14:06 sati.