Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zaradaklikanjemptc

Marketing

TRAFFICMONSOON jednostavna zarada uz malo truda

ŠTA JE TO TrafficMonsoon ?

- Malo ce Vas zbuniti ime stranice Trafficmonsoon kao što je i mene, pa ćete pomisliti da je to još jedna traffic stranica za surfanje, međutim pored mnogih mogućnosti, postoji i dio za klasično klikanje reklama, i to jako, jako profitabilnan.
- Svakoga dana imate mogućnost da zaradite između $0.10 i $0.30 samo od svojih klikova, klikajući na zelene reklame "Cash Links"
- Zarada od svakog Vašeg referala će biti ista kao i Vaša - preko $0.10 - $0.30 dnevno (imate 100% ref zarade)

1 referal = 0,10 - 0,30 dolara dnevno
10 referala = 1 - 3 dolara dnevno
100 referala = 10 - 30 dolara dnevno



ZARADA OD REFERALA - 100%

- Ova nevjerojatna mogućnost da bez ikakvihulaganja , kao Standard član imate zaradu 100% od klikova Vaših referala, je zaista prilika koja se ne propušta.
- Da biste dobili mogućnost da imate 100% zaradu od klikova referala i od "revenue share", morate biti kvalificirani, a kvalificirate se vrlo jednostavno, pregledom minimalno 10 TE reklama klikom na "Start Surf 2:1 20 sec" koja se nalazi u vrhu stranice. Ovo je potrebno da se napravi bar jedan put u roku 24 sata, a imate i tajmer koji će Vam pokazati koliko je još vremena ostalo.
- Klikove svojih referala možete pogledati klikom na "My Balance History" u dnu stranice


REKLAMNE KAMPANJE

- Nakon što ste se registrirali i ažurirali svoje podatke, potrebno je da odete na "My Websites" i kliknete na "New Site" i kreirate svoju reklamnu kampanju. Stranica koju želite reklamirati će se pojaviti kada ostali članovi budu surfali reklame na traffic exchange. (vrlo jednostavno)
- Kao standard član ćete i Vi surfati 1:2 i tako sakupljati kredite koje ne možete unovčiti, ali ih koristite za reklamiranje svojih stranica.
- Na ovaj način imate mogućnost da sakupite neograničen broj kredita dnevno, a da istovremeno promovirate svojih 15 različitih stranica.


ŠTA JE - Sharing Position

- Trafficmonsoon je specijalizirana kompanija za reklamiranje i revenue sharing (deljenje prihoda)
- Reklamirati se možete na 2 načina, Sa Sharing Position i Bez Sharing Position.
- Reklamiranje sa Sharing Position podrazumeva da ćete za 50 dolara kojima kupite poziciju dobiti: 20 baner reklama (računa se 20 klikova na Vaš baner) + 1000 TE kredita za reklamiranje svojih stranica + klikom na min 10 TE stranica učestvujete u deljenju prihoda i vratiće Vam se 55 dolara. Prostom matematikom kažemo, da na uloženih $50 - dobijamo svojih $50 + $5 zarade + 20 baner reklama + 1000 TE kredita + omer pri surfanju 1:1 (standard imaju 2:1)
- Novac koji dobijate od revenue sharing Vam se svakodnevno sliva na Account Balance , tako da ga možete isplaćivati kada hoćete, ne morate čekati da se proces završi.
- Reklamiranje bez Sharing Position znači da kupujete banere za svoje reklamiranje i ne učestvujete u sharingu, tj ne dobijate svoj novac nazad, već jednostavno samo kupujete malo kvalitetnije reklame.

Za BESPLATNU registraciju kliknite na banner ispod.
Nadam se da sam vam uspio pojasniti kako radi Trafficmonsoon i da ćete i Vi zaraditi koji dolar :)

Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program


Post je objavljen 20.01.2016. u 20:25 sati.