Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pozitivnemisli-meditacija-yoga

Marketing

Kako se izlečiti mislima

Istinska realnost nije materija, već je to vibracija/energija; to dokazuju istraživanja fizičara, posebno atomskih fizičara. Ova činjenica ima nesagledive posledice po naš život. Ako je sve energija, tada su i naše misli energija, a to znači: naše misli poseduju potencijal, koji u izvanjskom svetu može proizvesti neki učinak.
Misli nisu nešto što se odvija samo u našim glavama. Ako je sve energija, tada je i čovek energija, a to znači dve stvari.

Prvo je čovek sposoban razvijati se kako i koliko god želi, a drugo, čovek je besmrtan. Energiju nije moguće uništiti.

Pogledajmo šta se događa, ako nekom telu dovodimo energiju.

Vibracija (frekvencija) tog tela povećava se, a to znači: stanje tela se menja. Iz komada leda nastaje voda. Ako i dalje dovodimo energiju, voda se pretvara u paru – i ako naše oči više ništa ne vide, ipak je još uvek sve tu, ništa nije jednostavno nestalo.


Ako je dakle čovek vibracija, tada se te vibracije daju po volji menjati. Pitanje je samo, kako? Odgovor je jednostavan: kroz naše misli. Našim mišljenjem, mi menjamo vibracije tela. To je lako isprobati. Mislite na ljubav. Mislite na mržnju. Učinak na telo je sasvim različit, zato što se vibracija menja.




Post je objavljen 17.01.2016. u 01:44 sati.