Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SDP-e kao slijednik Saveza komunista Hrvatske nosi sa sobom krvavu hipoteku komunističkih zločina iz jugoslavenskog razdoblja, a HDZ-e je druga strana te medalje. (1)



Ni par minuta kako je nastala ova fotografija , danas na gradskome korzu u Bjelovaru, ispred trgovine "Konzuma", čujem ja - neki muški glas mi dovikuje: "gdje si UDB-aš!" Kad vidim to (bivši) milicajac kodnog imena "Karlo", očito je - da ga je zasmetao moj članak o (njima) UDB-ašima. Prišao je brzim i nervoznim koracima k meni, i govori mi: kako možeš takve stvari pisati!? A ja čekam samo da on započne kakvu kavgu pa da ga strefi moja šaka...

Prošla su vremena kada su oni tukli ljude u stanici javne sigurnosti (SJS) u tkz., "gumenim sobama"... Vidio on vrag šalu ne bere, i odlazeći već nekoliko metara dalje, govori mi glasno - kako možeš reći za nas - da (sad) hodamo po placu kao neki usrani golubovi?! Zabolila ih je moja istina. A, između ostaloga i to ih je zasmetalo - što sam napisao; da su krivokletnici, koji su se kleli "u zjenicu svoga oka" da će čuvati Jugoslaviju, a prvi su je izdali,.., no mi ih ni danas ne priznamo kao Hrvate.

------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
Tel/Mob: 095 814 82 90

HRVATSKA / BJELOVAR
16. 01. 2016. godine
-------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
--------------------------------------------
brankostojkovic152@yahoo.com
--------------------------------------------
Članaka; 2951.


Post je objavljen 16.01.2016. u 20:31 sati.