Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretninerijeka

Marketing

Lufthansa lani prevezla rekordan broj putnika

Prema nedavno objavljenim podacima Lufthansa je u 2015. imala više od milijun letova, gotovo isti broj kao i u 2014. Zabilježili su i rekordnu popunjenost zrakoplova od 80,4 posto, što odgovara povećanju iskorištenosti kapaciteta od 0,3 postotna boda u odnosu na godinu ranije.
"Proteklih nekoliko godina grupa Lufthansa je puno ulagala u poboljšanje svoje ponude i usluga", ističe se u priopćenju.
U sklopu tih je nastojanja prošle godine u promet pušteno 17 novih zrakoplova a flota će u idućih 10 godina biti dopunjena za još 251 mlazni zrakoplov.
"Dodatno je udobnost putovanja znatno poboljšana opremanjem kabina u svim razredima, poboljšanjem usluga i širokopojasnim pristupom Internetu", dodaje se.
"Zahvaljujući tim poboljšanjima uspjeli smo značajno pojačati potražnju i uvjeriti rekordan broj klijenata da koriste prijevozničke usluge jednog od naših prijevoznika", ističu u Lufthansi.
Piloti i kabinsko osoblje organizirali su prošle godine nekoliko štrajkova u sklopu odvojenih sporova oko plaća i dobi za odlazak u mirovinu,
zbog čega je bilo "prizemljeno" nekoliko desetaka tisuća putnika stanovi Karlovac

Post je objavljen 16.01.2016. u 10:38 sati.