Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Kamere i fontane

U zgradi nove škole u kojoj smo od ove godine postoje i učionice koje gledaju na hodnik, u njima i ja predajem. Tako medicinske sestre dođu s prakse, sjede na klupi i gledaju nas u učionici što radimo. Ja sam se brzo privikao, sad mi je fora i zabavno, bacim pogled i ja na njih. Uvijek sam ionako bio protiv raznih zidova.
Međutim nemoćni smo prema zazidanim idiotskim mozgovima. Još uvijek nisam siguran jel mi se kolegica i frendica jučer na fejsu zajebavala šerajući članak u jutarnjem o uvođenju kamera u škole, s komentarom, super, ja nemam ništa kriti, a vjerojatno se neradnici boje. Zadnjih godina inače primjećujem sasvim jasno kako otupljuju ljudi koje sam cijenio, jednostavno, kao preko noći poblentave.Nije lako izdržati tolike godine potpunog zatupljivanja javnosti i trovanja javnog prostora, čovjek je ipak društveno biće.
Obradovala me jedna komentatorica, ako je toliko ugrožena sigurnosti djece čipirajmo ih pa ćemo uvijek znati gdje su, a čitateljka, uz koju stoji česta komentatorica, je zagrizla, ako je nužno i to.
Kaže netko opet, bolje da se na to baca lova nego na fontane, ionako će se baciti. Kategorija humorističko društvo.Post je objavljen 15.01.2016. u 21:58 sati.