Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

Zanimljivo baš

Gledam sada svoj blog i razmišljam kako je zanimljivo pisati a imati malo komentara na tekst vezan za politička zbivanja jer nisam vična političkoj kritici ili možda nitko od blogera ne voli takvo mišljenje politike kakvo je moje. Još je interesantnije kako blogeri na svoje blogove postavljaju postove kada neki blogeri postavne izazov da bi se blogeri družili na izazovni način a na moj postavljeni izazov samo komentare pišu.
Zanimljivo je koliko mi se komentatora javlja kada imam post posvećen osobi iz prošlosti i daju mi pametne savjete što da napravim a kada pišem kratke priče jer volim pisati priče u komentare mi se javljaju blogeri koji vole lijepu pisanu riječ u kratkim crtama.
Stvarno je lijepo pisati i čitati vlastite redove te se nadati da će ti netko u komentaru lijepu riječ napisati i na oblast na koju nisu kod tebe navikli čitati jer ti u većini svojih tekstova pišući razgovaraš sa osobom koja stanuje u tvojoj duši a to većini nije interesantno ili te tada u komentarima kritiziraju s obzirom da moraš živjeti život dan za dan.
Znaš da si pogriješila pišući istinu jer istina je interesantna malom broju osoba s obzirom da u današnje vrijeme od istine treba bježati kao što "vrag bježi od tamjana".

Sjetih se sada i da me je mali broj blogera štitio od napasne osobe kada sam priznala od čega živim i kada sam tražila pomoć a kada god nekog drugog blogera treba zaštiti tada većina blogera na svoje blogove stavlja tekst podrške istom i ima bezbroj komentara na svojoj stranici kao potporu.
Baš zanimljivo, a još je zanimljivije pisati jer znaš da će ti se u komentare javiti osobe koje te cijene i vole iako iznosiš istinu sa svakom natipkanom rečenicom.

Post je objavljen 15.01.2016. u 17:23 sati.