Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnineumag

Marketing

Auro Domus kupio od Erstea opatijsku Villu Artemis

OPATIJA - Povijesna vila u najužem centru Opatije, Villa Artemis koja je dugi niz godina bila poznata kao sjedište ex Riječke banke, a danas Erste banke, promijenila je vlasnika.
Zgradu Erste banke u Opatiji, smještenu na prestižnoj i vrlo atraktivnoj lokaciji u središtu »stare dame«, na križanju Radničke i Spinčićeve ulice, a u kojoj se, uz poslovnicu banke u prizemlju, na gornjim katovima nalaze i uredski prostori, kupila je tvrtka Auro Domus iz Kastva, doznaje Novi list. Riječ je o grupaciji koja predstavlja vodeću hrvatsku kompaniju za proizvodnju i trgovinu plemenitih metala te najveći lanac mjenjačnica u zemlji.
- Ova nekretnina koja spada među najelitnije u Opatiji, već duže vremena tražila je kupca, no nije nikad bila na tržištu već se radilo o zatvorenoj prodaji. Nakon što je tvrtka Auro Domus pokazala interes, u pregovorima je definirana cijena koja je zadovoljila obje strane, a mogu reći da se svakako radilo o dobroj prilici za kupnju s obzirom na lokaciju na kojoj se zgrada nalazi, kazao je Milan Mandić, vlasnik agencije Smart Invest Immobilien koji je imao ulogu savjetnika na strani kupca, zbog svog iskustva u posredovanju pri prodaji ekskluzivnih nekretnina visoke vrijednosti.
Mandić međutim nije htio otkriti cijenu po kojoj je zgrada prodana, ali je kazao da se nekretnine na toj lokaciji cijene između 3.000 i 5.000 eura po četvornom metru,
a Villa Artemis ima gotovo 1.000 kvadrata iskoristive površine stanovi Čukarica

Post je objavljen 12.01.2016. u 20:10 sati.