Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inspirationsart

Marketing

Dani koji su prošli

svakome su nešto novo donesli. Nije da sam bila besposlena. Ne znam ja što znači dosada. Meni uvijek glavom putuju nekakve ideje koje bi mogle biti zanimljive. Nedavno sam napravila kaširanu cipelu sa motivom našeg grada. Naravno, pohranjena je u jedan izlog na gledanje. Ljudi rekoše kako im je odlična.



I tako me Zoran, moj kolega s faksa prošle godine inspirirao sa mogućnošću izrade malih knjiga. Tako sam i ja napravila svoju izmišljotinu od sedam listova na kojima se nalaze pjesme i izreke. Lijepo je kad smo jedni drugima inspiracija. Kad vidiš nečije djelo koje te potakne da i ti stvaraš kvalitetnije.



Naravno, ne može čovjek a da ne bude sretan zbog onih koji su nešto napravili i više. Za ovu prošlu godinu sam baš sretna što su Siniši i Antoniji izišle knjige. Što su nešto učinili sa svojim talentima i podijelili sa drugima. To je blago koje obogaćuje živote one koji ih čitaju. Radosna sam što sam prošle godine uspjela susresti i one ljude s kojima sam se prije družila ali su nas životni putevi udaljili. Zahvalna sam što je još uvijek moguće ostvariti neki svoj potencijal, ako ga dovoljno želiš i pitanje je što želiš. Male stvari su bitne, jer od malih stvari sve počinje.


Post je objavljen 12.01.2016. u 06:42 sati.