Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kreativka123

Marketing

#Narukvice, ogrlice

Dugo nisam ništa napisala. Bio je Božić,tako da sam imala 'puno' posla sa izradom malih poklončića za najbliže :)
Ipak, praznike sam iskoristila za svoju kreativnost.

Što trebate znati o Fimo masi?
Fimo masa za modeliranje je posebna vrsta polimerne gline koja je lagana i jednostavna za modeliranje, a potpunu i trajnu čvrstoću dobiva pečenjem na 130°C 25-30 minuta. Pakiranje je obično 56 grama, a možete kupiti Classic, Soft ili Effect fimo masu. Cijena fimo mase je 15 kuna.
Fimo masu možete kupiti u svim trgovinama specijaliziranima za hobby (u mojim linkovima imate linkove koji vas vode u neke od tih trgovina).
Nakon što se vaši predmeti od fimo mase ispeku, a zatim ohlade premažite ih lakom za fimo kako bi bili sjajni. Ja koristim ovaj Fimo gloss varnish.
Kada govorimo o polimernoj glini, treba spomenuti i Cernit kojeg sam ja kupila u Sloveniji. Cernit je jedna od čvršćih glina (tvrđa je od fima), a peče se isto koliko i fimo – 25-30 minuta na temperaturi od 130°C. Pakiranje je nešto veće od fima: 62 grama, a cijena mu je 1,60 eura. Barem je takva bila prije par godina.
Od fimo mase možete raditi svašta. Naušnice, prstenje, narukvice, lančiće, privjeske, magnete...i sve što poželite..

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Ovo je idealan znak pažnje za svaku ženu. Razveselite vaše prijateljice lijepim, unikatnim ogrlicama ili narukvicama! Primam narudžbe na mail, pa ako je netko zainteresiran, napisati ću mu svoju e-mail adresu :)



Post je objavljen 11.01.2016. u 23:02 sati.