Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

TRAŽIM POSAO

TRAŽIM POSAO

Tražim novinarski posao, posao u odnosima s javnošću ili posao savjetnice za odnose s medijima.
Dvadeset i tri godine novinaarski pišem, a posao tražim u pisanom mediju neke tvrtke, ne na internet portalu. Temelj mom poslu su studiji na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu; najprije studij općenarodne obrane, zatimo ekvivalent tom studiju priznavanje studija politologije, a onda po bolonjskom sustavu preddiplomski studij novinarstva.

Na internet adresi http://gropolitika.blog.hr pišem osam godina, i u objavljenim tekstovima moguće je vidjeti kako mislim, kako pišem, poznavanje novinarstva, objektivnost i moje osobne stavove.

Posao u odnosima s javnoću mogu dobro obavljati radi dobrog poznavanja novinarstva. Odnosi s javnošću i novinarstvo su vrlo zavisni poslovi.

Poznavajući novinarstvo, informaciju i medije primjećujem da političari i političke stranke, kao i mnoga ministarstva mnogo bi svrsishodnije bili prisutni u javnosti kada bi imali savjetnika za odnose s medijima. Ne trebaju u medije informacije doći samo u trenutku nekog sklandala, nastalog problema ili neprimjerene izjave. Ima i drugih razloga za prisustvo u medijima svih spomenutih, tim više što gađani svojim novcem plaćaju i političare i političke stranke, kao i državne službenike.
Margareta Zouhar Zec , meil: margareta.zouhar@zg.t-com.hr

Image and video hosting by TinyPic

Margareta Zouhar Zec. Fotka snimljena 9.1. 2016.


Post je objavljen 10.01.2016. u 07:17 sati.