Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/becoolwithme

Marketing

LIFE HACKOVI KOJE SVAKA DJEVOJKA TREBA ZNATI

Boook! Ovo je prvi put da pišem u 2016 godini pa vam donosim 5 malih i jednostavnih trikova koji će vam olakšati svakodnevni život. Ove trikovi su mi najdraži i vrlo sam zadovoljna rezultatima a nadam se da će pomoći i vama, pa možemo krenuti!

SLIKAJ ODJEĆU
Koliko si se puta našla pred pretrpanim ormarom a kroz glavu ti je proletjelo "Nemam što obući". Eh, nisi jedina, a ovim jednostavnim trikom spasit ćeš si mnogo vremena i jutarnje drame više neće biti ha ha. Jednostavno uzmi svoj mobitel i u galeriji napravi mapu pod nazivom "kombinacije" ili ju nazovi kako god ti želiš. Poslikaj svoje najbolje i najdraže kombinacije te ih spremi u mapu. A kada si bez inspiracije, prolistaj slike i odaberi kominaciju. Jednostavno, zar ne?

ORGANIZIRAJ ŠMINKU
Ovo je više nešto kao DIY ali je od velike pomoći pa sam ga smjestila u life hackove. Jednostavno izradi ukrasnu kutiju u kojoj ćeš pohranjivati šminku. Možeš kupiti i mali ladičar pa ga ukrasiti. Tvoja šminka će biti organizirana i nema više frke s pronalaženjem izgubljenih ruževa, pudera itd.... Šminku organiziraj po kategorijama, npr. kategorija "oči", "usne", "lice" itd.

STARA MASKARA POSTAJE NOVA
Zna se dogoditi da kad nanosiš maskaru, na trepavicama ostau grudice. Eh, pa da se to baš ne bi događalo, maskaru uroni u vrelu vodu i neka tamo stoji oko 5 minuta. Poslije ju izvadi, obriši i maskara će biti kao nova, te nećeš imati ružne grudice na trepavicama.

SJAJ POSTAJE MAT
Veliki hit postale su mat boje koje se javljaju gotovo posvuda. A ovo je trik kako da svoj sjajni ruž pretvoriš u matiranu nijansu. Prije nanošenja ruža na usne nanesi pudera a ostatak odstrani i nanesi ruž. Nakon toga dodaj još malo pudera na usne i sjedini ga s ružem. Bravo, imaš mat nijansu!

SAVRŠENI EYELINER
Puuunoo puta se dogodi da na jednom oku eyeliner izgleda savršeno a na drugom napravimo greškicu, pa to idemo ispravljati i onda je to uglavnom katastrofa, znate kako to ide. No, pomoću ovog trika imat ćeš super eyeliner. Zalijepii ljepljivu traku uz kraj oka onoliko koliko želiš da ti eyeliner bude dugačak i nakrivljen. Povuci liniju i odstrani traku i to je to!

Nadam se da su vam se svidjeli savjeti! xoxo

Post je objavljen 09.01.2016. u 15:57 sati.