Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing

Image and video hosting by TinyPic
- Tri kralja juhuhuuu... Hajde uozbilji se nisi na faxu. Nego, zamisli recimo da si četvrti kralj. Što bi Isusu donio za dar? Ja kralj! Pa donio bi Isusu kolica, Isus je dijete i ne zna još hodati. Bolje bi mu pristajala nego meni staroj magarčini. (knev Tri kralja)
- Hvaljen Isus i Marija! Imam životni faxs... a mladica poput mene poklonila se... pomogla Mariji... primalja sam... i sjedila pored njih. BvbA da sam ja četvrti kralj stavila bih pred Njega cijeli svoj život pa neka radi s njim što Ga volja.
- DPL danas,ako nam vremenski uvjeti dozvole, hodočastimo na ruševine kapele sv. Tri kralja, stare 470 g., tu na brijegu iznad Krapine(400 m nadm. vis.) Već godinama održavamo tu lijepu tradiciju. Skupi se oko 300tinjak hodočasnika pa uz krunicu i pjesmu "uđemo"u kapelicu gdje se održi i misno. Molit ću i za Vas kako bi se jednom i sami popeli gore i uvjerili se u ljepotu ovog hodočašća.
- Hvaljen Isus i Marija! Dragi p. Luka! I za ovu smo godinu izvlačili svećenike za koje molimo, i za vas moli .... :-D Cijelu godinu... he he he
- Bog vas blagoslovio!Hvaljen Isus i Marija!Vi ste i moj Mile...pratim vas preko bloga, Face...a tu su i zrnca ljubavi... Bvb

Post je objavljen 06.01.2016. u 09:01 sati.