Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/caricauniverzuma

Marketing

Ajmo ljubitelji ekskurzije

" Ovo je kuća za nas
pogledaj me očima djeteta..."
i tako je krenulo u ritmu osamdesetih, najboljih godina prošlog stoljeća. Ženski izlazak u kombinaciji haljine s viškom materijala te za početak četiri duple votke sa hellom ( koji je bio pravi hell).
Najbolji ćelavi vlasnik, najugodnijeg glazbenoga kafića pobrinuo se da mi cure dobijemo barem stolić na kojem ćemo držati cugu i telefone bez kojih nitko danas zaista ne može.
Dok je vani padao prvi ovogodišnji snijeg, unutar zidova nas je nosio ritam originalnoga rock n rolla. Nas četiri koje sve skupa imamo sto pedeset i šest godina u tih nekoliko noćnih sati pale smo na brojku sedamdeset. Vraćene u dane prvih ljubavi, walkmana, šarenih haljinica, crvenog ruža i kožne jakne.
Njih dvojica na bini sa najmoćnijim instrumentom na svijetu (naravno radi se o gitari), pejzažnim glasom i nazivom benda koji hrani dušu i tijelo. Soulfood. Božanstvena glazba je ljubitelje ekskurzije vratila u dane snova iz kojih se nitko te večeri nije htio probuditi.
Oko nas su plesali ljudi svih životnih godina još jednom dokazujući da kad je glazba u pitanju godine su samo brojka.
U biti godine i jesu samo brojka, ono što nosiš u sebi ne može se izraziti brojkom. Subota navečer, znani kafić, traperice i udobna jeans košulja, bez cajki i bolnih iskrivljenih prstiju u štiklama od dvadesetak centi..... primamljivo?
" Bolje biti pijan nego star..... pokriću te nebom kad budeš zaspala.....ti si savršenstvo bez mane....teška vremena prijatelju moj...sa druge strane jastuka.."
Trebam li uopće išta više dodati ?Post je objavljen 05.01.2016. u 21:52 sati.