Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/enhu

Marketing

Tajna Teutoburške šume 6

Čarobna devetka – Athumanunhova igra s brojkom 'devet'

Dobro, vrijeme je da Athumanunh zakorači u neku drugu mitologiju, ali prije nego napusti Teutoniku i Teutoburšku šumu sa svojim hrabrim legionarima LEG XIII IMD koji su izvršili svoju zadaću i Germanima preoteli 'aquila' LEG XIX AUG koja je doživjela katastrofu i strašan poraz u mračnim šumama Teutonike, Athumanunh će se još malo poigrati.

Devet je Athumanunhovih Alruna (one koje poznaju rune i šapuću) redom: Ada (smirena), Adela (plemenita), Adolfa (plemenita vučica), Agatha (dobra), Angelika (vjesnica), Anamaria (gorka milost), Armina (ratnica djevojka), Astrid (božanska snaga i Reyamanunha (Athumanunhu najdraža) ...

Devet je planeta u Sunčevom sustavu (Athumanunh još uvijek smatra Plutona za planetu), devet je kontinenata po Athumanunhu (Afrika, Antarktika, Atlantida, Australija, Azija, A(E)uropa, Južna Amerika i Sjeverna Amerika), devet je misterioznih svjetova Teutonike, devet je gospodara Noći po Athumanunhu, devet je egipatskih božanstava u Velikom pautu, opasan broj Zvijeri 666 Athumanunh uvijek sanja kao obrnuti čarobni broj 999.

 photo arobna tablica 1.jpg

Devet osjetila raspoznaje Athumanunh (vid, sluh, okus, dodir, njuh, hladnoća, toplina, bol i ljubav), Devet je prstena moći poklonjeno ljudima ... mogao bi Athumanunh još nabrajati, možda malo zbrajati, oduzimati: Sedam je prstena kod Patuljaka plus tri prstena kod vilenjaka minus jedan prsten Gospodar opet je devet, tri su norne, plus tri matrone koje nadziru tri životna doba (rođenje, život i smrt) opet je devet.

 photo arobna tablica 2.jpg

Ako Athumanunh zbroji znamenke 'opasnog broja' 6 plus 6 plus 6 jednako je 18, a znamenka zbroja 'opasnog broja' ako se opet zbroji, 1 plus 8, dobije se opet 9, isto se dogodi i ako se pomnoži 3 puta po 6. Ako pak Athumanunh zbroji znamenke 'čarobnog broja' 9 plus 9 plus 9 jednako je 27, a znamenka zbroja 'čarobnog broja' ako se opet zbroji, 2 plus sedam, dobije se opet devet, isto se dogodi i ako se pomnoži 3 puta po 9.

Igrao se tako Athumanunh s brojem devet i kod piramida drevnih Maya i Egipćana i opet pronašao čaroliju 'Devet Gospodara Noći' ...


Post je objavljen 04.01.2016. u 20:35 sati.