Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Lijeva i desna nejebica



Svi mi malo stariji znamo da sad, kad je izabrana takozvana desnica, slijede ne samo žvakanje tema poput neprirodnosti homoseksualnosti, opasnosti sredstava za zaštitu od neželjene trudnoće, nemoralnosti seksualnih veza prije braka ili još gore za jednu noć, nego i strašenje mladih od posljedica masturbacije, ne znam znate li da se i ruke počnu sušiti.
Mene mnogo više brine kampanja koju vode takozvani lijevi krugovi po Europi nazvana logično "Ne znači ne" u kojoj se praktično propisuje i postupak dopuštenog stupanja u spolne odnose. Izmišljaju se i nevjerojatno lukavo smišljenje tehnike da netko slučajno ne bi bio prisiljen na nešto što nije siguran da želi, poput izvlačenja iz torbice crvenog kartona koji upozorava udvarača, koji je izgubio glavu, da se skulira, inače može biti prijavljen ili kažnjen na javnom mjestu.
Mene u stvari muči što ne znam kako inače inteligentnoj curi objasniti što mi tu smrdi.
p.s.
Opet se sjetih karikature puža koji govori :"Baš me briga, odoh ja u svoju kućicu", vidjevši tenk koji ide na njega, e mene osobno se zbilja barem ovakve gluposti ne tiču, al mi dobro došlo da popunim prostor za dnevni post.

Post je objavljen 04.01.2016. u 21:14 sati.