Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sempercontra

Marketing

Kud će suza nek' na oko.

Prenosim sa portala net.hr

Posjet SAD-u
PREDSJEDNICA U CHICAGU:
“Vidi se nova razina optimizma među hrvatskim građanima”


Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović prvi je radni dan u 2016. godini provela s hrvatskom zajednicom u Chicagu kojoj je poručila kako još imao puno posla iako je u prvoj godini “puno toga napravljeno”.
U Hrvatskom kulturnom centru održana je donatorska večer na kojoj je oko 600 iseljenika predsjednici uručilo ček vrijedan 10 tisuća dolara za Udrugu osoba s invaliditetom Bubamara iz Vinkovaca, javlja HRT.

Grabar Kitarović je istaknula kako su velika očekivanja od novog mandatara.

“Vidi se i nova razina optimizma koja se rađa među hrvatskim građanima i među hrvatskim narodom kako u domovini tako i ovdje u svijetu. Vjerujem da kroz to zajedništvo u ispunjavanju zajedničkih ciljeva, bolji život u boljoj Hrvatskoj, možemo doista učiniti puno”, naglasila je predsjednica.

Dodala je i kako je često dolazila u Chicago među ovu zajednicu.
“Došli smo ovdje kao među prijatelje, među obitelj. Ja držim ove ljude ovdje svojom obitelji, kao uostalom cijelu našu hrvatsku zajednicu. I svaki hrvatski kutak koji pohodim drago mi je da ljudi tako reagiraju”, izjavila je Grabar Kitarović, javlja HRT.

Komentar cinika:
Dobro je da se bar negdje među Hrvatima pojavila „nova razina optimizma pa makar „među hrvatskim građanima“(sic!) u Chicagu.


Post je objavljen 04.01.2016. u 10:55 sati.