Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modnazona

Marketing

LOOK DANA

#lookdana
Drage moje ,dame!
Stigao je još jedan #lookdana.
Ovaj look je odličan izbor i zasigurno nećete pogriješiti s njime.
Ogrlice odlično pristaje jer ste s njome posebni. Klasične crvene salonke odlično će razbiti lijepo krojenu crnu haljinu koja ne otkriva puno,ali je ipak sexy zbog ovih rupica.
Styling upotnupite crvenim ružem i lakom za nokte.
Jedino što nedostaje je neka malena torbica i spremni ste za neki poseban ,možda čak i svečani događaj.
Ova haljina,koje ste odmah ugledale možete pronaći na stranici Vešmašina tj. na njihovom web-shopu. Cijena haljine je napisana na slici. Inače haljina je na popustu i požurite po nju dok se nije prodala.
Divne crvene lakirane salonke pronaći ćete na BFashion Croatia. Divno će Vam pristajati na mnoge kombinacije i uvijek ćete s njima biti elegantni.
Otkačena ogrlica,koja je meni čak najbolji dio stylinga jer obožavam otkačene i unikatne predmete,se može pronaći na stranici Colleraj. Na stranici su divne ogrlice koje će Vas osvojiti na prvu.

Catrice.cosmetics.hrvatska je marka ovog divnog ruža i laka za nokte. Cijena je prava sitnica. Kvaliteta Vam je zajamčena,ruž neće trajati sat vremena i nestati nego će trajati skoro cijeli dan. Odlično će naglasiti usne i uljepšati odjevnu kombinaciju.
-Ponavljam u tijeku je nagradna igra! Uključite se sretan
Pozdrav od A.
*SPECIJAL* USKORO Vas očekuje Look dana i za muškarce i za žene koji će biti više večernji i inspiriran Novom Godinom sretan

Post je objavljen 31.12.2015. u 18:52 sati.