Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/becoolwithme

Marketing

"HOW TO MAKE BROWS WOW" RECENZIJA

Prvo da kažem da mi je Essence najdraža marka kozmetike i stvarno ju obožavam. Uz nisku cijenu dobijete kvalitetan proizvod. Za Božić (što sam i željela) sam dobila makeup kutijicu "How to make brows wow". Mislim da je cijena pedesetak kuna.



U kutijici se nalazi paleta boja i alati za uređivanje obrva. U paleti možete naći "love blondes" sjenilo za obrve za djevojke s plavom kosom, "love 'em all" univerzalno sjenilo i "love brunettes" sjenilo za brinete. Tu se još nalazi i highlighter pod nazivom "lift me up!" kojim oblikujete izgled i naglašujete svoje obrve. Od alata su tu pinceta i četkica za nanošenje sjenila. Ja sam oduševljena proizvodom jer je u preslatkoj kutijici s ogledalcem a usto je i kvalitetan. Možete ga ponijeti sa sobom u torbici i začas imati sređene obrve.



Essenceu kažem "svaka čast" na njihovim proizvodima, a mi se vidimo u sljedećem postu, još će ih biti nekoliko ove godine. Ako ste i vi imate ovu makeup kutijicu (ili neku drugu) podijelite svoja iskustva u komentarima!

XOXO kiss

Post je objavljen 29.12.2015. u 12:23 sati.