Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zelimzivot

Marketing

Akcija creskih gimnazijalaca za Zakladu

Dragi naši, gimnazijalci Srednje škole A. Haračića iz Cresa, zajedno sa svojom profesoricom Sonjom Pokupec Salković, organizirali su 19. prosinca dobrotvornu akciju prodaje tradicionalnih blagdanskih kolačića „Božić u srcima“ te su prilog odlučili donirati Zakladi Ana Rukavina.
Creski gimnazijalci i njihova profesorica Pokupec Salković, voditeljica slobodne aktivnosti u gimnaziji „Volontiram – a ne moram“ inicirali su akciju u koju su se uključile i profesorice creske gimnazije kao i mame i bake koje su ispekle kolačiće i upakirali ih u prigodne vrećice s blagdanskom porukom.
Zajedno s božićnim kolačićima, vrijedni gimnazijalci su prikupljali priloge i za majice s logom Zaklade te su informirali zainteresirane građane o mogućnosti upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, a prikupili su gotovo 6.000 kuna.
Akciji se između ostalih, pridružio i gospodin Tomislav Salković, koji je prije dva mjeseca darovao matične stanice i tako potpuno nepoznatoj osobi oboljeloj od leukemije pružio novu priliku za život.
Hvala od srca creskim gimnazijalcima i njihovoj profesorici na plemenitoj akciji koju su organizirali za Zakladu, neopisivo su nas razveselili u ovo predblagdansko vrijeme i svojom humanosti pokazali pravi božićni duh!



Post je objavljen 23.12.2015. u 11:16 sati.