Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnine11

Marketing

Najljepši Super Konzum u regiji otvoren u zagrebačkoj Radničkoj

U mesnici se, među pedesetak mesnih delikatesa nudi i čuvena kobe govedina i argentinska janjetina
Na mjestu bivšeg "Mercator Centra" u zagrebačkoj Radničkoj cesti otvoren je u četvrtak najljepši i najmoderniji Super Konzum u regiji. Otvorenje je popraćeno i prigodnom izložbom o povijesti nekadašnjeg društvenog poduzeća Unikonzum koje je prvu samoposlugu u Zagrebu otvorilo još 1957. godine, koje je Agrokor preuzeo 1994. i iz kojeg se razvio današnji Konzum.
U preuređenje 5.100 četvornih metara nekadašnjeg Mercator centra uloženo je više od 30 milijuna kuna. Trenutačno je zaposleno 166 radnika, a kako bude rastao promet trebao bi rasti i broj zaposlenih, najavio je predsjednik uprave Konzuma Darko Knez. Prema njegovim riječima u "zlatna vremena" Mercator je na toj lokaciji ostvarivao 300 milijuna kuna prometa godišnje, a u vrijeme Agrokorova preuzimanja 120 milijuna kuna.
U uređenju je učinjen konceptualni odmak u odnosu na standardne prodavaonice ove vrste, koji je, ističe se, prilagođeniji užurbanom stilu modernom kupcu. U ponudi je ukupno oko 37.000 artikala, a može se kupovati i sa "shop and touch" kolicima koja kupca najbližim putem navode do željenog artikla.
No, glavni je novitet što će na svakom odjelu kupcima biti ponuđen niz usluga i dodanih vrijednosti - u Juice baru čeka ih izbor svježe cijeđenih sokova,
na Gastroteci ponuda gotovih jela, sushi i wok proizvoda, roštilja, gableca, pizze i tjestenine, kave i kolača stanovi Split

Post je objavljen 22.12.2015. u 19:07 sati.