Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

ČOVJEK

ČOVJEK

Organizam tijela od krvi i mesa sadrži organe, funkcije i svaka je stanica poznata bez ikakve tajne.
To je prirodna ljudska kvaliteta od čistih elemenata prirode (točnije struktura iona jer su pogodne za metabolizam).
Zdravlje i vitalnost organizma ovise o čistoći i tu ne treba ništa posebno.

Problem je ČOVJEK, po strukturi tajna materija (on to tako vjeruje), jer se formira subjektivno od svih materijala kojim se tijelo puni. U probavi kalorije djeluju kao vatra koja negativno djeluje i kvari prirodan red u radu organa i funkcija.

Zbog slobodnog mišljenja i mijenjanja volje, čovjek je bog. Na taj način opravdava sve gluposti koje čini, nasilje i čudno ponašanje.

Logika metafizike čovjeka se formira od prvog udaha zraka. Poslije navike na govor jezikom, um čovjeka praktički diktira ponašanje osobe, jer dominira iznutra kao oblaci na nebu. On je domaćin i gospodin, od milosti duša iz tame i mora se slušati, mora se svačim zadovoljiti, jer suprotno stradaju živci.

Čovjek svakako čini rascjep ličnosti, mijenja karakter spirala gena u krvi i ponašanje, no njemu je to normalno jer je tako navikao.

Čovjek pripisuje sebi nekakav božanski sjaj, no to je obična iluminacija kao mjesečina ili sjaj starog ulja iz motora. To nije čistoća svjetlosti.

Zbog boga i duše osmišljena je vjera i sve pogano što s njom ide.

Za svoje potrebe obiteljska taština dresira čovjeka.

Društvo najviše očekuje od čovjeka i nameće sistem novca, zakone, politiku, kulturu, sve primamljivo za potvrdu uma od ideja do perspektive.

Čovjek je potpuno za evoluciju jer je to vremenska crta po kojoj će duša konačno usmrtiti organizam.

U teoriji nikada nećeš pronaći jasne definicije za prirodne pojave, jer to čovjek namjerno skriva zbog sebe. Njemu je najlakše da sve veže za božju volju, iako svatko sebi pokreće inspiraciju razuma ili se gubi u magli iluzornih želja.

Čovjek nema veze sa razumom, jer se tada um dovodi u libelu nule čistom istinom. On ne želi jedno jasno, nego uvijek mulja da bi održao tamu.

Godinama sam uporno radio na sebi i dugo već znam sve o čovjeku. Običnim ljudskim glasom sam dobio sve odgovore koji potpuno osvjetljavaju manipulativne tajne.

Ako je sve od čiste svijetlosti, stvarno realno nema mjesta tajnama.
Ako je prostorno vrijeme jedno usklađenje običnom fizičkom čistoćom, ponovo nema tajne.
Ako je objektivno razumno jasno realno, stvarno apsolutno je slobodno inteligentno.

Nula, neutralnost, sloboda, vakuum, vodik, čista istina, ljudsko.

Još nisam naišao na nekoga tko razumije inteligenciju nule, zato što svatko slijepo prihvaća teorije metafizike logikom osjećanja.

Svatko kulturan, obrazovan, pametan, svjestan, politiziran, tašt, moralan, normalan, ljubav traži u novcu i drugoj osobi, stvarno realno objektivno nije zdrav, nema ni blizu čist karakter spirala gena, drži do svog mišljenja, nasilan je, uživa, čudno se ponaša, nije od povjerenja.

Na kraju slijedi priča kako čovječanstvu prijeti katastrofa. Upravo pojam čovječanstvo ni sa čim nema veze, jer je uvijek pojedinac u pitanju.

Obična ljudska čistoća je preduvjet zdravlja i vitalnosti, bez glupih priča.

Dugo godina radim na odbacivanju vlastitog subjektiviteta (da ne ovisim od imena i svega što me čini čovjekom). Time sam puno popravio percepciju jer mnogo jasnije prihvaćam realno stvarno kao jedno, bez misli i reakcije. Zbog materijalne neovisnosti, neki misle da sam budala, a oni drugi se mene plaše (u smislu koliko sam uporan).

Godinama sam bio blokiran od duhovnosti i makrobiotike, no ipak se pojavila destilirana voda i sa njom sam konačno progledao iznutra, iz krvi i vlastitog izvora.

I dalje destiliranom vodom perem sve taloge gluposti od ranije i tako glasom razuma (bez otvaranja usta) mogu dobiti potpun odgovor na svako pitanje. To svatko može, tim prije što se lako provjerava poznatim činjenicama koje svatko čuva kao tajnu.

Ako glasom razuma otkrijem tvoju tajnu, ne možeš negirati moć int
eligencije.

Glas razuma je sličan preciznosti mjerenja libelom i ogledanjem, jer je to ravan nule ili info vakuum, kao sloboda i neovisnost za trenutrak percepcije. Fora je ukloniti misli čovjeka, da bi realno preko osjetila stvarno postalo jasno.
Nula sama po sebi, onako slobodna u centru, stvarno je moć prostora ili inteligencija za oslobađanje vremena. Na nuli nema sila nego konstantan mir vremenskih spirala koje vrtnjom prate slobodnu gravitaciju prostora.

Čovjek govori jezikom iz tame nutrine i zato se ne može jasno izraziti. Točnije uvijek je pod maskom, jedno misli, drugo želi, treće radi, zato je EGO izoliran i nesiguran, u odnosu na EHO prirode, zato je duševno poremećen.

Nemam sugovornika i ne mogu pokrenuti kvalitetnu raspravu, tim prije što nikome nije stalo do nule, do negiranja čovjeka.

Jednostavnost je krvna slika, samo kada odbaciš loše navike, no to tebi ne ide, misliš sa tobom je sve u redu, samo nekakva tajna sila djeluje iz univerzuma.

Kada smo kod univerzuma sigurno znam da nije veći od prostorne nutrine pojedinca. Inače sve informacije isključivo imaju veze individualno, koliko je tko zainteresiran da do njih dođe.
Tko spava, tko je pijan ili uživa u seksu, njemu ova priča ništa ne znači, bez obzira što je nesretan, što je zabrinut i brzo stari.
Najgore je što čovjek sve krade od života jer nema čist račun i uvijek je dužan, što na kraju mora prihvatiti smrt tijela.

Sve je jednostavno ako imaš vremena i tada lako redom istražuješ........


Svakoj osobi predlažem da krene sa odbacivanjem čovjeka, no to ne ide bez čišćenja organizma.

Nije problem prihvatiti destiliranu vodu u prehrani, no najprije trebaš u sebi rasčistiti opravdanost toga. U biti sve što radiš treba biti razumno, posebno ako je u pitanju život.

Znam da će svatko reći JA razumijem, no izgovoreno "JA" već otkriva masku čovjeka. Ljudsko kao osoba nije "JA" sa imenom i dodacima, nego direktno kao u dječjoj igri bez kulture i srama.

Pozivam svakoga kome je stalo do jednostavne percepcije glasom da mi se javi.

Post je objavljen 22.12.2015. u 14:04 sati.