Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

pustolovina Hieronimusa Čekića


Hieronimus nikad nije naučio klizati

Nije to ni čudno obzirom da nigdje u blizini nije bilo klizališta, u stvari jedini dostupan led je bio onaj u čašama, koji se uglavnom koristio ljeti i imao jako kratak rok trajanja.

Nije baš imao ni neku posebnu želju naučiti klizati, jer ono što je vidio na prijenosima zimskih olimpijada nije mu se učinilo nečim što bi trebalo zanimati odrasle muškarce.

Nikako nije mogao zapamtiti komplicirana imena figura koja je Milka Babović upotpunjavala kolorističkim prikazom oprave koja je krasila klizače.

Osjećao se malo blesavo dok je Milka govorila o trostrukom Ritzbergeru, i crvenoj haljini posutoj srebrenim šljokicama, stalno je osjećao potrebu da Milki pošalje pismo i javi joj da su u međuvremenu počeli emitirati prijenose u boji, pa da i sami vidimo koje je boje haljina, osim možda daltonista, a kolika je uopće populacija daltonista koji prate prijenose klizanja s olimpijada.

Klizačice su mu bile slatke s onim prćastim guzama, iako su u gornjem dijelu mahom bile hendikepirane, ipak sveukupno bile su mu privlačne, za razliku od klizača koji su mu svi izgledali previše feminizirani pa je uglavnom propuštao pratiti natjecanja muškaraca a povremeno i parova.

Cijela ta priča s ledom i klizanjem bila mu je fascinantna, ako su klizali na ledu moralo im je biti hladno, pa nikako nije mogao shvatit zašto su klizačice klizale gologuze, umjesto da se toplo obuku.

Čak je jednom promislio da je seks s klizačicom vjerovatno nalik na seks s zamrzivačem, a onda je brzo odagnao te misli kako bi uživao u nastupu Kristine Vegelius, koja mu je od svih klizačica bila najprivlačnija, u tolikoj mjeri da bi čak riskirao promrzotine.

Post je objavljen 15.12.2015. u 20:17 sati.