Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dupla-ljuta

Marketing

Kratke ljubavne priče


Najkraća ljubavna priča
Najkraća ljubavna priča. DA! (ta ponekad zna i potrajati)

Iz ljubavi
Udala se iz ljubavi. Djeca su se rodila iz ljubavi. Kuhala im je i pospremala iz ljubavi. U crkvu je odlazila iz ljubavi. Pisala je ljubavne pjesme. Onda je on pronašao novu ljubav. Ta njegova nova ljubav bila je puno mlađa od nje. Nikako mu nije mogla oprostiti tu ljubav. Morale su proći godine da ona shvati da nije sve u ljubavi.

Kad te goli kurac vodi

Na ulici je ugledao visoku i vitku plavušu i nije mogao da joj ne priđe. Rekao je da ne želi propustiti taj savršeni trenutak, da ga nikad ni jedna žena nije tako opčinila. Uskoro su počeli živjeti zajedno. Ona je previše pričala, uz to je očajno kuhala i nikada ništa nije pospremala. Onda je on na ulici ugledao prelijepu brinetu koja ga je strašno privlačila. Odlučio je da joj priđe…

Očajna
Bila je toliko usamljena da bi pristala na bilo kakvog muškarca. Našla je pijanca koji ju je tukao. Imala je svoj stan i posao i mogla ga je bez problema ostaviti, ali nije imala snage. Navikla se na njegov miris, na pijanstvo i batine koje je dobivala. Netko površan mogao bi zaključiti da je dobila upravo ono što je tražila.

Ljubavno zanovijetanje
Kaže ona, „stalno nešto kukaš, čangrizav si i sitničav“. „Jebi se“ , odgovara on kratko, jer mu se ne da na dugačko. „Stalno si nešto nadrkan a i previše piješ ,a mogao bi se i istuširati“,ne zaustavlja se ona i ne može si pomoći. Zna on kuda ovo vodi pa reagira instinktivno i na vrijeme. „Odjebi ! Odjebi ti.“Razgovor je završen. Daj, makni se ispred ekrana , vidiš da gledam tekmu!“ Naljutila se, jer je baš u tom trenu brisala prašinu sa stola. Inače, poslao bi je po hladnu pivu iz frižidera, ali sada zna da mora sam.

Ljubav iz vedra neba
Pojavio se on niotkuda. Odveo ju je na kavu, nasmijao i uvukao joj se u život. Pričao je priče, filozofirao, psihologizirao, analizirao, hvalio….ništa nije komplicirao i sve je bilo divno i krasno. Kuhala mu je i prala prljave čarape i gaće. Tražila je nekakvu manu, ali on je bio jednostavno savršen. Nije nikako mogla povjerovati svojoj sreći sve dok jednog dana nije otišao i nikad se više nije vratio.


Post je objavljen 11.12.2015. u 07:44 sati.