Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tignarius

Marketing

ZATVORENO

Sinoć su na Otvorenom (HRT I program) neki musliman (imam, nemam..) i neka bijednica iz Centra za mirovne studije na pasja kola napali, izvrijeđali, popljuvali ....Ladislava Ilčića, a Togonal tom prilokom nije ni prstom maknuo a kamoli da je branio čovjeka koje su ovih dvoje oksimornih humanoida pokušavali rastrančirati.
Pošto je ovaj Ilčić, nažalost pristojan čovjek, stjeran u kut, on se skoro počeo ispričavat bijesnoj kuji i seldžučkom gnomu.
U ovakvim "situacijama" zagovaram Mamićeve metode
Taj seldžučki potomak je potomak muhamedanaca koji su preko 500 godina silovali, palili, nabijali na kolac..a po nekima i "prosvjećivali" ove krajeve
Doduše te metode "prosvjećivanja" nisu opće prihvaćene.
Usput taj mućak tvrdi da žrtve pokolja u Parizu nisu ni blizu žrtava koje on podnosi zato što ga mišljenje gospodina Ilčića (koje usput rečeno, vrlo blago u odnosu na istinu) užasava
Joj!
Već sam nekoliko puta citirao Ratzingera, koji je citirao Manuela II; da nam to netko kaže, što je to islam dobra i nova donio!!!!!!!!!!!!


A ovoj kučki iz tih mirovnih studija se može samo reći, kak kao i ostale nevladine udruge, siše krv to malo hrvatskog naroda koji nešto radi, odnosno stvara
krpelji

Činjenica da u vlastitoj zemlji, odnosno gradu Đakovu (97%katolici) ne smijete nagraditi djecu od tih 97% nekim sklizanjem, jer onih 3% tom odlukom mogu biti diskriminirane, govori sva!!!.
E tu na scenu stupaju kučke iz svih lezbo-kozmo-derpe udruga, koje financira naša vlada, jer je logično da vlada financira nevladine udruge, da bi se pored ovog društva razvilo i civilno društvo.
E, ak su kurvini sinovi i korporativne kučke, u tom uspjeli s onim smušenjacima iz nordijsko-galsko-hispansko-flamansko-germansko-anglosaksonskih plemena, čini mi se da sa Slavenima ne bu išlo.
Uostalom od 740 mil. stanovnika naše EU, više od 1/3 su Slaveni (negdje oko 250mil..nas i Rusa..) a mi se ubijamo da naučimo bar engleski...


I za kraj jednu miroljubivu poruku
na engleskom!!!



možda bleso, nije lud!!!


Post je objavljen 09.12.2015. u 15:21 sati.