Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mamanova

Marketing

Donje rublje za trudnice


Stezne gaće za poslije poroda dizajnirane su da vračaju trbušne mišiće na svoje mjesto gdje su bili prije trudnoće. Počinju se nositi 3-5 dana nakon poroda postepeno sve duže.

Stezne gaće dolaze u veličinama: XS, S, M, L, XL.
269,00kn

Pojas za nisko nošenje dizajniran je da svim trudnicama olakša trudnoću, stvoren da nježno podiže i pridržava trbuh te rastereti kralježnicu i pritisak na mjehur i zdjelicu. Nosiv je u trudnoći i nakon poroda kada služi stezniku za poslije poroda.

Dolazi u veličinama: L, XL; XXL, XXXL.
199,00

Grudnjak za dojenje s mogućnošću skidanja prednje strane tako da uvjek možete dojiti svoje djete. Neka Vam ovi dani prođu u uživanju.

Sastav: 45% Modal; 50% Pamuk; 5% Elastan.

Potkošulja za dojenje napravljena od izuzetno kvalitetne mješavine pamuka, modala i elastana savršeno prijanja Vašem tijelu u trudnoći i nakon poroda. Dizajnirana je da na svojim naramenicama ima kopče te se prednja strana skida i omogučava Vam da dojite bez skidanja. Rezana je ispod prsa, te ima pojačanje tako da Vam drzi prsa te nemorate nosit grudnjak ispod nje.

Sastav: 45% Modal; 50% Pamuk; 5% Elastan
Potkošulja za dojenje dolazi u veličinama: S, M, L, XL.
199,00kn

Postporođajni steznik napravljen za nošenje poslijeporoda. Pomaže Vam da što prije vratite svoju staru figuru, vrača trbušne mišiće na svoje mjesto koji su se tjekom trudnoće razdvojili. Lagano rasterečuje kralježnicu te pomaže da se maternica što prije vrati na svoje mjestu.

Sastav: 70% Poliester; 30% Elastan
Veličine:
S (80-90cm)
M (90-100 cm)
L (100-110 cm)
XL (110 – >)

Veličina se određuje: -35 tjedna trudnoće mjerenjem u visini pupka
-nakon poroda (3-5 dana) mjerenje u visini pupka
-konfekcijska veličina prije trudnoće.

webshop: mama-nova.hr
e-mail: moda@mama-nova.hr
FB page: www.facebook.com/svezatrudnice


Post je objavljen 09.12.2015. u 10:30 sati.