Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/erotske

Marketing

Erotske priče - Moju suprugu su ispred mene rasturali puna 2 sata



U braku smo 17 godina , jako se volimo i jako smo napaljeni jedno na drugo.
Odlučili smo da sebe častimo krstarenjem oko Južne Amerike.
Ukrcali smo se na ogroman i jako luksuzan brod na kom planiramo da provedemo sledeće tri sedmice.
Isplovili smo i prva dva dana smo pregledali sve šta se moglo videti na brodu i onda se zamislili da možda nismo pogrešili jer nam je bilo pomalo monotono.
Četvrti dan je prošao i posle večere smo prošetali po donjoj palubi.
Moja Marijana je u svojoj 37. g. Izgledala jako izazovno sa svojih 180 cm visine , lepim dugim nogama , jako dobrim dupetom i neverovatno izazovnim pogledom.
Meni se i posle 20 g. Našeg sexa trenutno ukrućivao kurac pri samoj pomisli na nju.
Često sam primećivao dok šetamo ulicom puno mladje muškarce kako je proždiru pogledom.

To mi nije smetalo jer sam znao da me ne vara iako je nezasita u krevetu.
Te večeri se lagano obukla jer je bilo jako toplo. Na sebi je imala laganu i jako providnu usku haljinicu pripijenu uz telo . Ispod je imala samo tange koje inače uvijek na moj nagovor nosi i brus u boji kože . Ja sam malo zastao da je vidim kako zavodnički njiše kukovima dok ide na visokim potpeticama prema pramcu broda.
Svakim korakom su se ucrtavale tange na njenom izazovnom dupetu i to me je jako napalilo.
Krenuo sam za njom , uhvatio je za ruku i seli smo za stolom jednog bara koji je bio pred zatvaranje jer je inače sastavni deo jednog od bazena. Barmen je bio jako lep i visok crnac a njegov kolega kelner lepo gradjen belac koji je pospremao inventar.
Prišao nam je kelner koji nas je na lošem engleskom ljubazno upitao šta zelimo za piće jer zatvaraju. Naručili smo vino i i dok se udaljavao učinilo nam se da pevuši neku našu pesmu.
Ispostavilo se da je iz Splita i predstavio nam se kao Mate. Pozvali smo ga da sa nama popije piće , a kad su isključili svetla i njegovog kolegu .
Ja i Marijana smo ispili bocu crnog vina a njih dvijica po neki energetski napitak. Pitao sam ih zašto to piju , a Mate je odgovorio da će im možda trebati snage za večeras.
Marijana je verovatno od vina a malo i od opuštenog razgovora slobodnije sela i meni malo neočekivano postavila pitanje gde bi trošili tu snagu. Mate je odmah odgovorio da bi najradije snagu potrošio sa njom na šta se ona od srca nasmejala. Ja u trenu nisam mogao da dodjem sebi , a najviše od reakcije moje verne žene. On kaže da bi trošio snagu sa njom , a ona se na to smeje. Mate je video da sam pocrveneo i kaže da se šali , ali takodje kaže da sam srećan čovek kad pored sebe imam tako lepu ženu. Smirio sam se i nastavili smo razgovor oko noćnog provoda na brodu i naš barmen po imenu Karim nam reče da oni vole ići u jedan mali klub na trećem spratu gde pustaju laganu latino muziku i ima više zrelih žena nego muškaraca.
Karim reče da je najbolje tamo ući tek posle ponoći kad se napuni a svi se opuste od alkohola i igre , a zbog uskog prostora se svi diraju telima . Marijana mi kaže da moramo ići tamo jer mora da je dobro čim Karim ide često tamo. Odmah mi je bilo jasno da su se mojoj voljenoj svidela ova dvojica a na neki način me pomisao na to uzbudjivala. Daleko od kuće sa potpunim neznancima moja verna žena flertuje.

>> PROČITAJ CJELU EROTSKU PRIČU


Post je objavljen 07.12.2015. u 01:36 sati.