Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ŠTO, TITO GUBIĆ VIŠE NIJE POČINITELJ KRIMINALA?! (1. dio)



PODVOJENA LIČNOST


Priča koja je izašla danas ( Srijeda, 02. Prosinac 2015., 19:28 ) o Titi Gubiću na portalu http://www.zvono.eu/ znao sam za tu priču puno prije. "Tito Gubić postao (je) žena Ivana Josipa Radoš." U tu igru umiješani su još neki određeni ljudi - koji Titu podržavaju. Za mene osobno to je sotonizam.

Gubić, ovih se dana kako navodi, vratio iz Beograda s operacije promjene spola koju je obavio na račun Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje i Centra za socijalnu skrb Grada Zagreba.

Nedugo sam na ODO u Bjelovaru, protiv Tite Gubića podnio kaznenu prijavu; za lažno prijavljivanje. Još mi je bilo čudno zašto je Općinsko državno odvjetništvo "hitno" odbacili moju autentičnu prijavu, a da je nisu temeljito provjerili, tj. po slovu zakona postupili. Te, rekli su mi u odgovor da kazneni postupak nastavim po privatnoj tužbi.

Sad mi je sve jasno da i država je uplela tu svoje prste. Tito je prolazio cijeli postupak promjene spola, a trenutačno je i pokreno postupak registriranja promjene spola u matičnim knjigama. Da je kojim slučajem moja kaznena prijava uvažena - na sud ne bi došao Tito Gubić, jer taj čovjek više ne postoji.

Sve fotografije o nekadašnjem izgledu Tite Gubića su izbrisane, jedino ih ja,.., posjedujem... Zbog toga policija me je pozvala na informativni razgovor, po preporuci ODO-a i Gubićeve prijave u obliku običnog pisma. Drugi put mi poslije policija dolazi kući, jer otkrio sam identitet osobe žene Sandre V., koja radi u socijalnoj skrbi u Zagrebu. Koja mi je sve dojavila...

Nastavak slijedi...

NAPOMENA: Na ovu temu otvoreni su komentari i reagiranja. Uvredljivi i ne primjerni sadržaji biti će obrisani i uklonjeni...

BRANKO STOJKOVIĆ
02.12. 2015. godine
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
HRVATSKA / BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2897.
++++++++++++++++++++++


Post je objavljen 02.12.2015. u 20:01 sati.