Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/erotske

Marketing

Erotske priče - Mužiću vidiš kako mali dobro pumpa



Već nekoliko godina zaredom moja supruga Branka i ja odlazimo na more na isto mesto, u Tivat. Ovaj put apartman koji stalno iznajmljujemo, u lučici Kalimanj, nije bio slobodan i morali smo tražiti nešto drugo. Na netu smo pronašli naizgled solidan apartman na ulazu u Tivat, iznad magistrale. Već putem do Monte Negra smo raspirivali maštu i pričali o tome kako bi bilo dobro da ovo leto donese neka nova iskustva, neku novu trojku, četvorku. Ili neku varijantu solo sexa sa nekim nepoznatim, novim partnerima.

Znali smo jedino da ćemo probati da se malo „osvežimo“. Međutim, kada smo došli – odmah iznenađenje! Lepe slike apartmana sa neta su jedno, a u stvarnosti je sve potpuno drugačije. Ni blizu onom što smo očekivali! Nema parkinga za kola, tri apartmana u kući na nivoe (zbog terena na kom je kuća građena), ispod našeg apartmana još jedan, a ti gosti ispod moraju proći preko naše terase. U neposrednoj blizi majstori grade privatnu vilu, buka nesnosna, bar prepodne.

Bilo je kasno da tražimo drugi smeštaj i odlučimo da ipak uzmemo to. Nam je cilj ionako bilo more, sunce, kupnaje, a i predivna plaža Kalardovo bila jako blizu. Ipak, primetio sam da je moja draga zbog svega malo ljuta. Ali, verovao sam da će je dobar sexom vrlo brzo oraspoložiti.

Već prvi dan na plaži primetih da moju Branku klinci baš zagledaju. A ko i ne bi! Onako bujne sise ne viđaju se baš često, a ove njene samo što ne iskoče iz kupaćeg. A iskakle su kad ga se ona oslobađala i sunčala se u toplesu. Zapravo, bežala u hladovinu, jer je sunčanje ionako opasno.

Svejedno, mazala iz je zaštitnim kremam pa su se još više mnogi naslađivali njima jer su se onako namazane dojmile još i većima. Rekao sam joj kako sam to primetio i da se nekima klincima sigurno diže na nju. - „Pa valjda i treba da im se diže! Šta tu ima loše? Ima ovde još puno materijala. A jel, se tebi dušo ne diže na mene? “ – upita me moja draga.

- „Kako da ne, srećo. Znaš ti da tvog mužića pale takva napaljivanja drugih na tebe i da se i njemu diže od toga što te gledaju i maštaju o tome kako bi te rado kesnuli“ – rekoh. - „E, pa da vidimo kako će da se odvijaju stvari. Ali, nemoj da se izvlačiš posle ako naleti neka „mlada piletina“ da se nas dvoje malo prodrmamo“ – reče mi moja draga.

>> PROČITAJ CJELU EROTSKU PRIČU

Post je objavljen 01.12.2015. u 21:46 sati.