Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivotbuducegimnazijalke

Marketing

Jesam ja čudna? Nee, samo si nekakav GEEK.

U petak kod Ketty je bilo ludo. najeli smo se ko pajceki njami gledali film i delali sranja. kad je mama došla po mene i minči, skrile smo se u sobu da do kraja popijemo pivo. vratile smo se oko pola jedan u noći. minči je prespavala kod mene. nismo odmah išle u krevet. ujutro smo morale napravit prezentaciju, a poslje nje sam išla na vjeronauk u crkvu. velečasnog nije bilo, ali je zato uzeo zamjenu. vjeroučiteljicu iz grada koja nam je pametovala. Luks i David su je zgađali s papiričima i gumicom. poslje svega toga morala sam još otiči na twirling. trenerica mi je rekla da ću plesati na cupu. mozda cak vise koreografija. prvo mi se smracilo pred ocima, no onda sam svejedno otplesala onu koju sam imala. vratila sam se doma strgana. svaki misic mi je pulsirao. danas mi je u školi nastavnica rekla da ću plesati na božićnoj priredbi. pošto je tema prijateljstvo mislila sam da mi jeda od cura malo pomogne. nebi trebale plesati nego se samo pojaviti tu i tamo.
Dane provodima igrajuči igricu koju mi je Ketty pokazala. da, imam 14 alii sam jos mala curica u dusi pa igram Lady Popular. dosada čini čuda. usput pisem i gledam omiljenu seriju. nemam pojma zakaj ali totalno sam luda s bilo cim natprirodnim. duhovi, demoni, vampiri i ostalo. gledala sam svakakve filmove i serije na tu tematiku. među boljima mi je Vampirski Dnevnici, no nisam bas veliki fan ljubavnih trokuta, tako da je po mom ukusu vise Supernatural iliti na hrvatskom Lovci Na Natprirodno. moglo bi se reci da sam blago receno OPSJEDNUTAAA... napokon su u bibliobusu dobili knjigu Između Dva Svijeta. znate onaj osječaj dok ste prva osoba koja je posudila tu knjigusmijehnaughty
Ne? nema veze. uostalom ja sam valjda jos jedina osoba koja je opsjednuta s filmovima i serijama, obozava citati, bavi se sportom. dobro sad malo pretjerujem. nisam jedina. tata mi je uvjek govorio, tocnije jos mi govori "pa kakva si to. odlikasica si, sportasica, opsjednuta s knjigama, a o filmovima i serijama da ne govorim. no najvise me cudi biologija. ti si totalno čudna. valjda kad si moja. NISI NI VRIT NI MIMO!" ne kuzi da u danasnje vrjeme to ima ime. GEEK.
Trenutno sam i sama sebi cudna. malo se furam na emo, malo na punk, goth, normalno, geek, emo, rock... sad sam najsretnija na svjetusmijeh, a sad najtuznija. cry to je sigurno od vremena. ili jednostavno nisam ni vrit ni mimo.
Eto sad sam opet pre Happy... sad znam kaj mi treba. Cola, kokice i dobar film. Ketty, Minči, Tenta, oče mi se koja pridružit???thumbupthumbupwave



Post je objavljen 30.11.2015. u 17:12 sati.