Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/erotske

Marketing

Erotske priče - Kresala me sa umjetnim



Anju poznajem tek mjesec dana, otkad dijelimo stan u jednoj manjoj zagrebačkoj četvrti. Viđam ju obično navečer, kad se pojavi sa svojim društvom, koje u njenoj sobi gotovo uvijek ostaje do kasno u noć. Ne smetaju mi ta njihova okupljanja jer je stan stvarno dobro izoliran, pa se buka skoro i ne čuje. Nekoliko puta sam im se pridružila, no, pošto oni imaju neku svoju specifičnu zajedničku spiku shvatila sam kako se ne uklapam baš najbolje.

Jedno jutro me je Anja pozvala u kuhinju da s njom popijem kavu; to je bila prilika da se i malo bolje upoznamo. U sat vremena mi je uspjela ispričati gotovo sve o sebi, a čak je bila i toliko otvorena te mi pokazala fotke na kojima se polurazgolićena ljubaka sa svojom djevojkom. Pravila sam se da mi njena lezbijska sklonost nije nimalo čudna, a ona je bez ustručavanja pričala o Sari, s kojom hoda više od godinu dana. Onako iz znatiželje sam ju upitala ima li mnogo ljubomore u njihovoj vezi, obzirom je Anja prilično slobodna i društvena osoba. Sa smiješkom mi je odgovorila kako je Sara jako povučena cura i da joj često znaju zasmetati njeni prisni razgovori s ostalim prijateljicama, no, veli da imaju povjerenja jedna u drugu.

"Samo sam ju jednom prevarila", povjerila mi se Anja. "No, nikada joj to nisam rekla".
Nisam ju stigla ništa ni pitati, a već je nastavila s otkrivanjem svoje tajne.
"Znaš kako je to na moru! Malo sam previše popila, vrućina i potreba za nečijim dodirom, a Sare nema pored mene. I tako sam završila u nježnom naručju privlačne Dalmatinke, koju nakon toga više nikada nisam ni vidjela."
Pravila sam se da ju razumijem te samo dodala:
"Teško je protiv nagona, zar ne?!"
"Vidiš kak me ti dobro kužiš!", nastavila je u veselom tonu, podragavši me po dlanu.


>> PROČITAJ CJELU EROTSKU PRIČU

Post je objavljen 28.11.2015. u 16:26 sati.