Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/akvelikagorica

Marketing

Vrbovec, PH u krosu: Dino Bošnjak prvak Hrvatske na 10 km!

Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u krosu održano je 7. studenoga u Vrbovcu u organizaciji AK Sveti Vid.
Na prvenstvu u krosu sudjelovalo je 199 atletičara i atletičarki iz 26 klubova iz Hrvatske te iz jednog kluba iz Mađarske i Slovenije.
Na stazi dugoj 0,8 km kod limačica slavila je Lucija Grd iz AK Dinamo-Zrinjevac, dok je kod limača najbolji bio Marko Majer iz AK Moslavina.
Mlađe kadetkinje i mlađi kadeti trčali su 1 km, a pobjedu su odnijeli Iara Topić iz ASK Split i Florijan Rožić iz AK Moslavina.
Atletičarka AK Križevci Paula Rakijašić i atletičar AK Karlovac Marko Krivačić najbolji su bili u konkurenciji kadetkinja, odnosno kadeta na stazi dugoj 2 km.
Elena Pazman iz AK Moslavina odnijela je pobjedu u konkurenciji mlađih juniorki na stazi dugoj 3 km, dok je u konkurenciji mlađih juniora Filip Svalina iz AK Agram najbrže otrčao 4 km.
U konkurenciji starijih juniorki na stazi dugoj 4 km četiri atletičarke borile su se za pobjedu, a uvjerljivo najbrža bila je Katarina Vukančić iz AK Agram. Stariji juniori borili su se za pobjedu na stazi dugoj 6 km, a pobjedu je odnio Karlo Sušilović iz AK Svetice.

Matea Parlov i Dino Bošnjak pobijedili su u konkurenciji seniorki, odnosno seniora.

Najviše medalja na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u krosu osvojio je AK Moslavina (3 zlata) ispred AK Agram (2 zlata, 4 srebra i 3 bronce), dok je treće mjesto pripalo AK Dinamo-Zrinjevac (2 zlata i 2 bronce). (AK MOSLAVINA)



proglasenje pavelic grdenic zpsabnqtxn3





Svi rezultati naših natjecatelja:



VIDEO:



FOTO I VIDEO: AK AGRAM


Post je objavljen 07.11.2015. u 15:59 sati.