Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivotbuducegimnazijalke

Marketing

Petak je, trebaš se opustiti

Čim sam ušla u razred napao me Luks. " I? Jesi napisala zadaču?" naravno da sam mu dala da prepiše, ipak mi je najbolji frend. Pošto nas je samo 12 u razredu, ipak smo mala škola, brzno nas je raska ispitala hrvatski. To je bio jedini stres danas. Nastavnika iz kemije nije bilo tako da smo večinu sata proveli razgovarajuči. Sedmi smo sad imali dramsku. Nastavnica nas je iznenadila s igrokazom. Cijeli sam taj sat prespavala. Nikad se ne naspavam.
Izašla sam van čekajuči Bana. Nigdje ga nema. Kasnije me nazvao da je dobil kolca iz kemije. E pa to je gimnazija, a za nju se treba pripremati.Pošto naravno nisam imala što drugo za raditi slušala sam pjesme. Cijeli sam tjedan opsjednuta s Black Veil Brides. Neznam zakaj. Minči mi se javila prek fejsa i opet počela cmugati zbog ljubavi. Ona bar ima nekakve šanse, a ja nikakve. Kaj bi onda ja trebala. Nisam je više mogla slušati. Spakirala sam se i mama me odvezla na trening.
"Ajde da tebe vidim. nemoram nikaj bacat, al je teško ko neznam kaj."
"Ajde da baš vidim kak je teško." prepirala sam se s Sodom na twirllu. Već je na prvoj liniji crkla. Baš joj hvala sad moram sama sve ponavljati. Nek mi samo još netko veli da je strutting lagan, glavu mu odgrizem.
Eto, petak je. Dan kada bi se trebao opustiti od škole i svega ostaloga, a ja na taj dan imam najviše obaveza. Noge su me ubijale. Dobro veli Luks "Nemoj delat tak puno špagu, nebuš mi mogla hodat, a ko mi onda bude zadaću davo."
Pjesam Tjedna:Black Veil Brides - In The End.
Film Tjedna:Descendants (Disney nikada ne dosadi belj




Post je objavljen 20.11.2015. u 23:42 sati.