Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inspirationsart

Marketing

PRIPREME...

Uspjela sam ovih dana svašta napraviti i dogovoriti za našu likovnu IZLOŽBU likovnog natječaja centara za rehabilitaciju za osobe s intelektualnim teškoćama Detalj moga mjesta.
Pripreme su i dalje u tijeku i svi se radujemo tome događaju. Pobjednike znamo. I biti će to supić!
Kada se osvrnem iz sebe i sada nakon rada od 2010. do 2015.g. u ovom Centru za rehabilitaciju mogu reći da su korisnici sudjelovali u mnogim izložbama koje sam im ja radeći kao likovni terapeut pomogla i organizirala sa svima koji su bili voljni osvijestiti postojanje korisnika u našoj društvenoj zajednici. Izložbe su bile i u galeriji i u knjižnicama: Kroz naše ruke, Vrijednost trenutka, Kako smo otvorili
. Sudjelovali smo na likovnim natječajima: Sretan vrt je..., Cest is d'Best - Međunarodni festival umjetničkih zastavica (od 2012., 2013.,2014.,2015.), Tradicija i suvremenost 2012., 2015., Festival prvih (Kulturni centar Travno) 2013., Zmija -Opasna ljepota NMZ, Zadar, Slika Sportsko prvenstvo (odabrana između dosta drugih) za aukciji u Belgiji-donacija za Specijalnu olipijadu 2014., Međunarodna godina obitelji- Osijek i Mađarska,2014., Radost slikanja uz glazbu -HGM (Hrvatska glazbena mladež-Zagreb)(naša je korisnica bila između 7 nagrađenih osoba od oko 1500) . Svake godine sudjelujemo i na Sajmu cvijeća i na Danima kruha od samih naših početaka kao i u nekim radionicama. Kroz godinu posjećujemo muzej, galeriju, knjižnice, škole i crkve....sve to utječe na gledanje nas, međusobnu socijalizaciju i razvjanje likovne kulturu u nama.

Ponosna sam na njih...iako nekih više nema među nama.






Post je objavljen 18.11.2015. u 06:24 sati.