Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing

Image and video hosting by TinyPic
- Naučija od dida Majora: Lujo ne valja ti bit ki magare Rego. Govorija mu il ne govorija on će po svome. Budi ki magarac Klepo. Njemu kažeš: ćuš, ćuš i Klepo sluša.' Dide eto uspija san bit magare. A jel' Rego il' Klepo ti odredi.
- Vi ste Rego ... znate i sami zašto ... jooj, kako da Vam to kažem, a da se ne uvrijedite... no, na kraju krajeva bolje je biti Rego... Vi samo branite svoje stavove! Tko kaže da su moji stavovi ispravni? Klepo bi ih usvojio, ni Vi (Rego) baš "derete" po svom! I neka... sigurna sam samo da slušate neki glas koji ja ne mogu čuti (još). - Mnogi su bili uz moju bolesničku postelju od kako sam na njoj raspet. Sada kada sam koliko - toliko pameti došao znam da je bilo onih koji su tražili sebe uz mene ovakvog. I da je bilo onih koji su mi pomagali da se oslobodim bolesti. Takvi su hvala Bogu još uz mene. Hej, navrati jer i ti si bila jedna njih.
- jooj.. dragi moj p(u)atniče... ma kaj da Vam velim... mene nije, hvala Bogu, u nadam se da niti neće, lupiti kamion, pa svejedno nemam pameti… baš nedavno me jedna osoba toliki razočarala,a zamislite, već mi je "bila ruka u vatri"... mene je stvarno lako preveslati... ali i tako "preveslana" radosno živim s onima koje mi Bog stavlja na životnu stazu... BB

Post je objavljen 17.11.2015. u 15:10 sati.