Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Nisko držanje fotića

Dugo mi je omiljeni gitarist bio Eric Clapton, još uvijek mi je jedan njegov ne baš cijenjeni album "461 ocean boulevard" jedan od najdražih albuma uopće. Znalci pak vole analizirati stvari koje su zajedno snimali on, Page i Beck, sve idol do idola. Razne su verzije jednog intervjua s Claptonom iz tog vremena, po onoj meni tad uvjerljivoj, novinar je Claptonu rekao da dobar dio publike smatra da se tu večer na zajedničkom koncertu Jimi Page pokazao kao najbolji, ne samo tad nego i uopće, Clapton je odgovorio da ak je po novinarima, možda je zbilja Hendrix najbolji, al da netko tko tako nisko drži gitaru kao Page, ne može uopće svirati dobro, a kamoli biti najbolji. Page je otprilike konstatirao da je bila dobra zabava, a ionako nitko nikog nije slušao niti pratio.
Nema to nikakve veze s današnjom šetnjom i primjedbom znalca u društvu da jednostavno na način koji snimam ne mogu napraviti dobru fotku, možda se neka desi, drugo je npr. Lupino koji se proračunato bacao i uvijek imao dobru aparaturu.
Želio sam se samo pohvaliti kakve bedastoće pamtim i eto ubacujem u kontekst nekog sasvim drugog miljea i vremena, čemu, ne znam baš.
p.s.
Zadnje tri fotke su snimane "normalno", u slast mister Bug, ne sjećam se kad mi je post nastao navečer preživio jutro.





Post je objavljen 16.11.2015. u 22:26 sati.