Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnineporec

Marketing

Vujović: Naredne sedmice potpisivanje ugovora s IWG-om za Institut

PODGORICA - Potpisivanje ugovora sa američko britanskom grupacijom International Wellness Groupom o prodaji većinskog paketa akcija Instituta dr Simo Milošević, očekuje se tokom naredne sedmice, potvrdio je u razgovoru za Radio Jadran, predsjednik Tenderske komisije, Branko Vujović. Zbog prisustvovanja svečanostima povodom obilježavanja Dana prijestonice Cetinje, 13. novembra, Vujović nije bio u prilici da daje detalje, navodeći da će od ponedjeljka sve biti jasnije.
Vujović je 29. oktobra kazao da bi ugovor sa IWG trebalo da bude potpisan 16. novembra, ali se američko-britanski konzorcijum “nećkao” i odlagao potpisivanje, zbog navodne zabrinutosti za poslovni ambijent na crnogorskom tržištu, nakon protesta DF u Podgorici, 24. oktobra.
Ipak, Vujović je zatečen našim pitanjem o mogućem datumu potpisivanja kupoprodajnog ugovora 16. novembra:
“Ne znam otkud vam informacija da će biti 16.? To je nedjelja koja počinje 16. novembra i tokom te sedmice očekujemo da će ugovor biti potpisan, najvjerovatnije u četvrtak, 19. novembra – kazao je kratko Vujović.
On je ranije kazao da je ugovor između Vlade i IWG pretrpio neznatne izmjene koje su usaglašene, ne precizirajući o kojim je izmjenama riječ. No, kako je dodao,
imaju dogovor sa menadžmentom Instituta da se radi kao da Institut neće biti privatizovan iznajmljivanje stanova Pantovčak

Post je objavljen 16.11.2015. u 07:42 sati.