Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gtaradi

Marketing

Kako do Kanade

Izbori su gotovi, ORaH nije prešao izborni prag.
A dobronamjerni savjeti i analize stižu sa svih strana.
Te kako ste mogli podržati Josipovića, te kako ste mogli biti tako glupi i odbiti 8 sigurnih mandata koje vam je nudio SDP, itd. itd. itd.
Pa se pitam: s jedne strane nas optužuju što smo dosljedni i pošteni, s druge nam spočitavaju što se nismo poslužili s raznim prljavim političkim smicalicama.

Dragi narode, vjerovali ili ne, ali ne može se biti i pošten i jeben!

ORaH-ova najveća greška je što je imao program, a nije pjevao Ustani bane, zazivao mračne sile prošlosti, pljuvao po svima i svemu, već je pošteno i dosljedno radio na programu za boljitak Hrvatske.
Narod to nije prepoznao, iz jednostavnog razloga što previše njih ovisi o državnim jaslama.
Jer moram reći, nitko me ne može uvjeriti da pošten čovjek može glasati za lopova.
A kako god okrenete, lopovi su dobili jako puno glasova.
Srećom, iz ORaH-a su već prije izbora izašli karijeristi i oni navikli na uhljebnički život. Pretpostavljam da će još pokoja duša pomisliti da brod tone i izaći, no uspješan je onaj čovjek koji se digne poslije pada.

Čestitam MOST-u na izbornom uspjehu, i zaista se nadam da će ostati dosljedni onome što su govorili, jer reforme su nužne, i da neće postati samo konzervativci zatvoreni u konzervi!

A mi, koji vjerujemo u ideju Održivog razvoja Hrvatske, nastavljamo sa radom dalje, jer ipak i na ovim izborima je nemali broj onih koji su shvatili za što se bori ORaH, a na nama je sada red da još većem broju ljudi, do lokalnih izbora, pokažemo da su ORaH-ovci vrijedni, marljivi i pošteni.

A kada će Hrvatskoj biti bolje?
Kada se u narodu razvije svijest i razum, i neće im biti neshvatljiva i smiješna sljedeća slika:

Kanadska vlada

Na slici je kanadska vlada predvođena Justinom Trudeauom, u kojoj su jednako zastupljene i žene i muškarci, dvoje su ministara pripadnici plemena (pripadnici Prvih naroda, kako ih u Kanadi zovu). Troje ministara rođeni su izvan Kanade (u Indiji i Pakistanu), dvojica su sikhi, najmanje je jedan musliman, a dvoje su ateisti. Jedna se ministrica bori s rakom dojke, jedan je otvoreno gej, jedan je slijep, a jedan je u kolicima.

Kad tako nešto bude normalno u Hrvatskoj, onda možemo reći da smo uspjeli.
I zato ORaH ide dalje!

Post je objavljen 09.11.2015. u 12:25 sati.