Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/razmisljam-naglas

Marketing

"A moj mali ne hvali se mnogo, ja ti došla, a ti nisi mogo"



Ponekad se pitam jel sve ovo što slušam i gledam samo šala ili se to doista događa. Još mi nije čudno za neke političke afere ili korupciju u sudstvu, ali optužnica za pjevanje bećarca?!

Nedavno je portal Glas Slavonije objavio na prvi pogled nevjerojatnu priču o mladom bećaru koji je na jednoj kulturnoj manifestaciji točnije okupljanju folkloraša u povorci zapjevao bećarac i zbog jednog stiha danas je valjda najpoznatiji bećar u Hrvatskoj, ako ne i šire.

Slučaj koji će zasigurno ući u povijest.

Sporni tekst „Mala moja ti u plavoj bluzi, priđi bliže pa mi se naguzi“ donio mu je ne samo kaznu od 5.000,00kn nego i drugu optužnicu po kojoj mu i kazna zatvora visi nad glavom.

Kako je cijeli folklorni skup osiguravala policija, a poznavajući bećare čim je ovaj mladić ugledao jednu od službenica u plavoj košulji na jezik mu je naletio stih s njom u vezi. No, izgleda da policijskoj službenici to i nije bilo smiješno. Zato ja uvijek kažem moraš znati s kim se možeš šaliti, a evo ovaj primjer pravi je dokaz.

Zapjevao je „priđi bliže pa mi se naguzi“ i nije ni sanjao da će mu se „naguziti“ s plavim kuvertama.
Sa zanimanjem pratim ovaj slučaj iako još s nevjericom da je sve to doista istina.

Što je i Kićo Slabinac izjavio „Mogla mu je odgovoriti: A moj mali ne hvali se mnogo, ja ti došla, a ti nisi mogo“, no nismo svi za šalu ili ne znamo svi za šalu wink

Photo/pticica.com


Post je objavljen 07.11.2015. u 07:40 sati.