Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/roditelji-nedonoscadi

Marketing

Znam da si to bio ti!

Jučer je bio blagdan Svih Svetih bebice moja. Iako ovo nije bio prvi blagdan od kad posjećujemo tvoj vječni počinak, bio je za nas posebno emotivan. Počeo je u subotu kad je mamu ujutro nazvala teta Jela i rekla da te je išla posjetiti. Rasplakala sam se. Dirnuo me njen posjet s dječicom tebi. Imala sam osjećaj kao da te dodirnula, kao da te posjetila. Nisam još proživjela takvu emociju od kad nisi s nama. Možda zato što je teta Jela prva mamina prijateljica koja te posjetila na tvom počinku. Nakon poziva uputila sam se kod naše bakice, napraviti ti najljepši aranžman, tebi i našim dragima s kojima si gore.
Baku Maru i dida Ivu s tatine strane mama nije upoznala, ali sigurna sam da te oni tješe i maze gore kad mama već ne može. Znam da te tvoja prabaka Anka nasmijava kao i nas dok smo mali bili, a dido Srećko čuva dok veselo plešeš rajskim vrtom. Baš je snažan naš dido Srećko. Sigurna sam da si upoznao i striku Joku i da vam on prepričava "straaaaašne" pričee o Alibabi i da te uči skakati, onako, kako je samo on to znao. Lijepo ti je gore, zna mama to. Znam da tebi i tvojim prijateljima baka Cvita i dido Šime prave kućice od cvijeća kao što su nama dok smo se igrali u njihovu vrtu.
Sretan si, zna mama to. Sretna je i mama iako nekad budem tužna. Tužna sam bila u petak kad je tati tvoj braco mazio kosu, a tata je rekao; sad su me trebale još jedne male ručice maziti po glavi. A onda smo se sjetili da ga pomaziš ono u snu kad se tata nasmije, a da to ni ne zna. Mama zna da si to bio ti.
I ono kad se braco u uspavljivanju od srca nasmije gledajući gore, znam da si ga malko poškakljao. Zna mama da si to bio ti.
Ili ono kad mama u strahu čeka novi nalaz vida tvoga brace; a na nalazu piše: potpuno uredan nalaz, kontrola za 1-2 godine. Znam da si to bio ti.
Nespretan je malko taj tvoj braco, padne ali se uvijek lagano digne. Tvoja su to krila oko moje; znam da si to ti.
Znaš da mama ne voli baš noći pa probudi me, poželi me i sa anđelima dođi.

Ljubavi moja Anđele moj.


Post je objavljen 02.11.2015. u 10:54 sati.