Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/isudream

Marketing

Halloween week

Blagdan svih svetih. 1. studenog, 305. je dan godine po gregorijanskom kalendaru. Do kraja godine ima još 60 dana. 32 dana do kraja semestra, 71 dan sam ja ovdje. Na danasnji dan 1813.roden je Petar II. Petrović Njegoš, pjesnik i vladika Crne Gore.

Ovi tjedan je bio u obiljezju halloweena, u cetvrtak je bio party u organizaciji univerziteta. Svi su se maskirali, dodjeljivale su se 4 nagrade, najbolji kostim 150$, najbolji par 100$, najbolja ideja 100$ i najbolji ples 100$ bilo je odlicno.Ja sam samo bio u inspekciju, nisam se maskirao. U subotu 31.10 je bio isto party svi ljudi iz kampusa su isli u Athenas, OH sto je udaljeno 1h od Ria, Kazu da je tamo najveci party za halloween, tako da u subotu navecer na kampusu nikoga nije bilo. Ja sam ostao ovdje nisam htio ici.,

Test iz engleskog sam dobio 89%, jos malo i blizi se kraj, treba stisnut sad i pokusat odrzat ovaj ritam. Jos tocno 5 tjedana do kraja nastave, vrijeme leti... onda odmor od mjesec dana i opet.

Ovog tjedna se stadion poceo renovirat, dobit cemo novu atletsku stazu, a za to vrijeme treniramo na stadionu od srednje skole koji je udaljen nekih 20min voznje. Tamo idemo 2-3 puta tjedno. Neke stvari radimo po travi pa ostajemo na kampusu.





Stadion prije pocetka radova





Poceli radovi

To je to od mene za prvi dan studenog, a da, kod nas se tek danas promijenio sat.

"U dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci!" Gorski vijenac

Nikola



Post je objavljen 01.11.2015. u 23:59 sati.