Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/asadrugestrane

Marketing

Kampanja za stvarnu ružnoću

Image and video hosting by TinyPic


Ljepota je subjektivan pojam. Nekome se sviđa Sandra Afrika, nekome Audrey Hepburn, nekome Kate Upton, a nekome bogami i Meghan Trainor. O ukusima se ne raspravlja i s time nemam problema.

Ali imam problema s time kad debele, tuste krave odbijaju priznati da su debele, tuste krave. Ima cura s malim sisama koje si kažu: "Ok, imam male sise. Ići ću u teretanu i izgraditi tijelo (dupe) i naći dečka koji voli manje sise." Jer ima i takvih likova. Ali ona sebi ne laže da nema male sise, niti provodi reklamnu kampanju koja ima za cilj uvjeriti ljude da su male sise zapravo lijepe, a velike su stvar časopisa i televizije. Jer bi onda radila isto što i časopisi i televizije; nametala svoju sliku lijepoga. Ali srećom, riječ je o hipotetskoj djevojci.

Debele krmače su, sa druge strane, itekako stvarne i opasne. Jer najopasniji su oni ljudi koji nisu u miru sami sa sobom. Debela prasica je svjesna da je debela prasica. Ali ona ne želi to sebi priznati, zato i laže samu sebe. Jer ona ne laže mene i tebe koji ovo čitaš. Mi imamo oči i vidimo da nema teške kosti i da ne jede jako malo. Laže si da je žrtva okolnosti i da se sve urotilo protiv nje.

I onda takva osoba ima muda i obraza tražiti da ju se voli takva kakva jeste. A kakva je to ona? Ona je lijena, objesna živina koja ne želi prstom mrdnuti da bi se potrudila oko sebe. A ako se ne želi truditi oko sebe, trebam li očekivati da će se truditi i oko mene? Ona ne pita što može učiniti da bi ugodila nekome, nego ugađa svojoj lakomoj, lijenoj guzici, pa je osim svega toga i razmažena. Treba li ikome lijena, lakoma, objesna i razmažena krmača? Odgovorite si sami na to pitanje. Sto ljudi, sto ćudi.

Zna se što je muško - budi sposoban, radi, zaradi, pokaži da držiš do sebe i time da si sposoban držati do drugog. Zna se što je žena - budi senzualna, ženstvena i ona koja daje cilj i svrhu muškarcu.

Kakav cilj i svrhu mi može dati jedna nesposobna, krmava trutina? "Ali ja sam takva kakva jesam!" viče vepar u ljudskom obliku. Odlično, nađi si nekog jadnika koji će biti sretan da trpa makar u bure sala ili nekog od onih maloumnika koji imaju fetiš na debele žene. Ali, lijepo te molim, nemoj kvariti živote ostatku svijeta pretvarajući svoje komplekse u križarski rat i medijsku propagandu.

I daj odi koji put u teretanu i uskrati si četvrte repete. Tko zna, možda se i ti istešeš i počneš nalikovati na ženu. Baš me zanima da li bi i onda tulila da je prava ljepota unutarnja i da prave žene imaju obline.

Braćo i sestre, ne nasjedajte na propagandu gorih od vas. Lijen um se odražava i vidi na lijenom tijelu. Jedite, krećite se i budite zdravi i zgodni.

Post je objavljen 01.11.2015. u 22:41 sati.