Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oska

Marketing

GROBLJE U PAKLAREVU I BILIM VODAMA




Postovani posjetioci bloga
Evo kako se priblizava dan Svih Svetih zelim da vam pokazem nekoliko fotki sa groblja u Paklarevu i Bilim vodama.
Groblje u Paklarevu je u daleko boljem stanju nego proslih godina.Groblje odrzava Kruno Vrhovac.Naknada je 10 KM sto je ista cijena kao i za groblje u Bilim vodama.I svi koji imaju pokojnike u ovome groblju a nemogu sami da ociste trebali bi da plate ovu naknadu jer ipak je ljepse kada se moze doci do svakoga groba bez straha da ce ga ujesti zmija.
Kapelica je u jako losem stanju i urusava se sama od sebe ali kako su nam rekli u planu je izgradnja nove kapelice.
Novi dio groblja je zarastao u travu i samo je jedna ukopana osoba u novome dijelu groblja.








Novi dio groblja u Paklarevu.



GROBLJE U BILIM VODAMA

Groblje u Bilim vodama je uredno i cisto kao i uvijek do sada zahvaljujuci ljudima koji ga odrzavaju Blaskanu Markovicu i Filipu Babicu.Godisnja naknada za odrzavanje je 10 KM i ovim putem molimo osobe koje nisu platile godisnju naknadu da to ucine.
Jedino je ruzna slika na ulazu u groblje gdje stoje ostaci osusenog cvijeca i izgorjelih sveca.I jedan kontejner bi dobro dosao da se u njega otpad baca.
Dio prilaznog puta iz pravca Barusica je jos uvijek neasvaltiran i za vrijeme loseg vremena je neprohodan i zarastao a u tome dijelu sela zive obitelji sa djecom koja idu u skolu i asvalt bi im dobro dosao kako i svima koji koriste put do groblja.







Prilazni put do groblja iz pravca Barusica.



Odvojak puta za Doslice cijim bi se asvaltiranjem olaksao prilaz kucama stanovnicima koji tamo zive,a isto je i sa mostom prreko rijeke Lasve prema kucama familije Valjan i Piliskic jer je most u jako losem stanju,a dobili smo obecanje od odgovornih ljudi M.Z.Paklarevo i predstavnika u opcinskome vijecu da ce biti odobrena sredstva za gradnju mosta.





Post je objavljen 30.10.2015. u 21:06 sati.