Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najljepsezelje

Marketing

Blogerska suradnja

Kao prvo trebate dobiti od Zvonke 2 000 kn i 200 doluri koje je Domeniko dao Tigrici, Tigrica ih proslijedila Zvonki za neku staru stolicu, a Zvonka ih dala meni da je proslavim.


dokazni materijal

Zatim morate imati Zvonku koja mi je proslijedila mail i video kako se rade čestitke sa prozirnom folijom i salvetama. E kad to imate onda morate opet imati Zvonku da vam da brdo salveta.

Poslije toga je sve pitanje vaše dobre volje.

Najprije se na stari stolnjak za rad stavi bijeli papir iz mape. Na njega stavite format čestitke i prekrijete ga folijom.
Zatim uključite glačalo i dok se ono grije, meni na najjače, iako u videu kaže na medijum, odvojite slojeve salvete.Prvi sloj, pa drugi sloj.Salvetu po želji čupkanjem strgate.

Zatim stavite salvetu na foliju tako da prava strana bude okrenuta prema gore.

Nakon toga, prekrijete salvetu sa 2 papira i pritisnete glačalom minutu, dvije. Pažljivo skinete papire i provjerite je li se sve zalijepilo. Ako nije još malo poglačate.
Odrežete i počupate komadiće folije. I dobijete sljedeću čestitku.


IvančiceEvo još nekoliko čestitki.


Nazdravimo
Piši mi
ČežnjaA sad jedna koja nema veze sa salvetama. Neki dan je Durica napisala post o tome kako je kupila tokicu - malu ukrasnu kapicu. I gle čuda jučer ja u svom cvijeću ugledam tokicu i nastade Durica.


Durica


Pozdrav od Mele !

P.S. Koliko ste čestitki sami načinili prošle godine ?


Post je objavljen 30.10.2015. u 15:51 sati.