Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Krokenbuširanje s Domenicom

Evo se zadnja igra još nije ni ohladila, glasovi nisu prebrojani, urednik je u dosadašnjih sedamdesetiosam pokušaja svaki put dobio drugačiji rezultat, a ja bi htio dati jedan prijedlog.

Naime u stvari to baš i nije moj prijedlog, nego recimo naše tajne udruge Društvo mrtvih pjesnika, koje u tajnosti, što mu samo ime kaže, izučava mrtve pjesnike, što mu također ime kaže.

Na žalost ne mogu vam reći ko su članovi društva, jer je tajno, a najradije bi sve izrecitira, evo krv mi iz usta teče koliko se grizem za jezik.

Eto mi smo u pauzi recitiranja Keatsa, prije nego li započnemo panel diskusiju o Majakovskom, došli do zaključka da bi slijedeća igra mogla biti krokenbuširanje s Domenicom.

što je krokenbuširanje to ćete saznati na vrijeme, a zašto s Domenicom, pa eto zato.

U ovom slučaju Domenico je izazivač, i protiv njega se može natjecat svak ko želi.

Pobjednik će na kraju biti onaj tko dobije najviše glasova za umjetnički dojam.

Odlučili smo se za krokenbuširanje, jer koliko nam je poznato na blogu je samo jedan krokenbuš majstor, odnosno majstorica, koja se neće natjecat nego će bit supervizor natjecanja.

Obzirom da svi polazimo s istog osnova, i da se nitko od nas nije ranije kurčio vještinom krokenbuširanja možemo se natjecati bez povrijeđenih taština, onako čisto za zabavu, pa neka pobijedi ko bilo.

Unaprijed moram reći da se Zlatna djeva zvana Bise ne može natjecat, osim revijalno izvan konkurencije i to iz dva razloga.

Prvi je jer se još nije oporavila od otmice od strane Lepoglavskih haklera, a drugi zbog osnovane sumnje da bi joj Domenico popustio.

Everyone else is invited.

Do krokenbušanja.

Izvršni direktor Društva mrtvih pjesnika

FreshCaYg

Post je objavljen 30.10.2015. u 06:45 sati.